ZSÁKBAMACSKA Sminkcuccok Élesben #3 (Alapozó FAIL) | AvianaRahlVideó: Egészség, orvoslás, gasztronómia, receptvideók, szépségápolás, divat, kikapcsolódás, szabadidő:ZSÁKBAMACSKA Sminkcuccok Élesben #3 (Alapozó FAIL) | AvianaRahl
Forrás: Aviana Rahl, 2019/02/03 11:45

ZSÁKBAMACSKA Sminkcuccok Élesben #3 (Alapozó FAIL) | AvianaRahlSziasztok! A mai videóban ismét egy adag sminkcuccot próbálok ki zsákbamacska jelleggel, hiszen semmit nem tudok róluk! ^^ Fedezzük fel őket együtt! KATT a 'TÖBB'-re és legyél több:
// A videóban használtam:
Maybelline Super Stay Multi-Funktions Make-up Stick 010 Ivory
Lush alapozó Slap Stick 5N
Lush korrektor Trix Stick 5N
Myabelline City Bronzer Deep
Chanel Highlighting Powder Rosie Gold
Avon Mark Brow Tattoo Micro Styler Medium Brown
Zoeva Cocoa Blend Voyager paletta
Maybelline Snapscara szempillaspirál
Maybelline 373 (nude)
Maybelline 388 (burgundy)
A termékeket többségét PR csomagban kaptam kipróbálásra, esetleges véleményezésre, ill. magam vásároltam!
// Itt is megtalálsz:
Facebook: http://bit.ly/2DR7Qon
Instagram: http://bit.ly/2Fy2Mpe | @avianarahl
WEB - http://bit.ly/2iF60MQ
// Együttműködés / Cooperation:
avianarahl@gmail.com
// A videó bármely részletének felhasználáshoz előzetes írásos hozzájárulás szükséges! Minden jog fenntartva!
2019, AvianaRahl
// Rólam:
Az online jelenlétemet blogolással kezdtem 2011. szeptemberében és akkor még magam sem tudtam pontosan mit csinálok, mindössze megosztottam a kreatív smink ötleteimet az érdeklődőkkel. Későn, 23 éves koromban kapott el a sminkelési láz, de az olyan erős volt, hogy hatására elvégeztem néhány sminktanfolyamot és szinte faltam a 'tutorial' videókat a témában. Évekig blog formában kommunikáltam, azonban az írások idővel elkoptak, ugyanis felfedeztem egy új felületet, ami teljesen beszippantott és ezzel megváltoztatta az életemet!
2012-ben kezdtem el YouTube videókat készíteni, majd 2014-ben csakhamar rájöttem, hogy ez az én igaz utam, amiben minden erősségem és tehetségem összpontosulni tud. Fiatal felnőtt nők a célcsoportom, elsősorban számukra készítem azokat a tematikus videókat, amely témák engem aktuálisan érdeklenek: sminkek és smink újdonságok, lifestyle vonatkozású videók, csevegős mindennapi témák és utazási vlogok. A csatorna egy nagyon erős mottóval rendelkezik, ami számomra is sorsfordító jelentőségű volt:
Tessék pezsegni!
Ha tetszett a videóm iratkozz fel, nyomj egy likeot és ha szeretnél írj egy rövid üzenetet! Köszönöm szépen! EvelinAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031