Férfi télikabát: fajták és vásárlási tippek - Stílus Őrjárat | #hastílusvanmindenvanVideó: Egészség, orvoslás, gasztronómia, receptvideók, szépségápolás, divat, kikapcsolódás, szabadidő:Férfi télikabát: fajták és vásárlási tippek - Stílus Őrjárat | #hastílusvanmindenvan
Forrás: Stílusőrjárat, 2019/01/21 18:45

Férfi télikabát: fajták és vásárlási tippek - Stílus Őrjárat | #hastílusvanmindenvanVÉGRE! Elmondom, miért kezdtem el videózni, pedig nem is ez a lényeg, hanem a TÉL! Mert közeleg a tél!! :D
00:21 Mi az az 5 dolog, amire figyelj kabát vásárlás során?
1. Kabátvásárlási tipp: a válla legyen rendben!
2. Kabátvásárlási tipp: a kabát ujja hossza ne takarja a kézfejed!
3. Kabátvásárlási tipp: kellően bő legyen az a kabát, de azért kövesse a tested sziluettjét!
4. Kabátvásárlási tipp: Ülj le a kabátban, mert akkor derül ki, mennyire komfortos!
5. Kabátvásárlási tipp: Hátul ne legyen buggyos
01:37: Mire érdemes odafigyelned kabát vásárlás ELŐTT? Elmondom, mi az az 5 dolog, amit gondolj át még jóval a vásárlás előtt! Bélelt, vagy béleletlen kabát jó neked? Mivel utazol, autóval, vagy tömegközlekedéssel? Fast fashion legyen vagy inkább egy időtálló darab? Aztán olasz barátainkat megint istenítem, lesz szó a Casablanca c. filmről, történelmi csemegékről, mesélek a Gabardin nevű anyagról és a PECEK gombokról is! :)
02:38: Fazonok, anyagok, szabászati megoldások
Férfi kabátok neveit sorolom, lehet jegyzetelni, mert biztos nem ismered mindegyiket! Első etapban jön a Chesterfield kabát, felöltő kabát, Polo kabát, Slipon és Raincoat kabát, Mackintosh kabát, amit viharkabátnak is hívnak, Trenchcoat vagy ballonkabát, Colombo és a Főparancsnok kedvence. Majd folytatom a hosszú sort, így szóba kerül a Duffle Coat és a Barbour kabát, a Parka, majd az irhakabát, tollkabátok és steppelt kabátok is kapnak pár szép mondatot. Ha valamit kihagytam, írd meg kommentben ;)
Tudod, #hastílusvanmindenvan! ;)
Facebook: www.fb.com/bihariadamstyle
Insta: www.instagram.com/bihariadamstyle
Web: www.bihariadam.com
stílusőrjárat,stílus,style,bihariadam,férfi divat,divat,férfi stílus,divat vlog,férfi öltözködés,stílus őrjárat,divatos férfi,divatos férfi ruházat,stílustanácsadás férfiaknak,stílustanácsadás online,stílusszakértő,stylist férfiaknak,stilusmentor,stylist öltözködési tanácsok,stíluskalauz,stílustippek,#télikabátok,férfi kabát,télikabát,férfi kabát divat,viharkabát,ballonkabát,chesterfield kabát,Raincoat kabát,Barbour kabát,slipon,polo,mackintosh,eszkimó kabátAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930