UNBOXING: L'Occitane 'Calendar of Dreams' Adventi Kalendárium 2018 | AvianaRahlVideó: Egészség, orvoslás, gasztronómia, receptvideók, szépségápolás, divat, kikapcsolódás, szabadidő:UNBOXING: L'Occitane 'Calendar of Dreams' Adventi Kalendárium 2018 | AvianaRahl
Forrás: Aviana Rahl, 2018/11/18 18:15

UNBOXING: L'Occitane 'Calendar of Dreams' Adventi Kalendárium 2018 | AvianaRahlHahó! A mai alkalommal ismét megismerünk egy karácsonyi kalendáriumot az elsőtől az utolsó ablakig! Ha szeretnéd magadnak ezt a jövőben és nem szereted a spoilert, akkor ez a videó most nem neked szól, de ha kíváncsi vagy rá, akkor hajrá! KATT a 'TÖBB'-re és legyél több:
* A 15. ablakot nem nyitottam ki sorrend szerint, de a videó végén annak a tartamát is megismerhetitek! :)
A kalendáriumot a L'Occitane-tól kaptam ajándékba! Köszönöm szépen! https://hu.loccitane.com/
// Cuccok rajtam:
Ruhám: Bershka
Körömlakkom: Essie
Rúzsom: NYX Cosmetics Suéde - Spicy
u.i. A könyv címe sajnos nem jutott eszembe! :/
// Itt is megtalálsz:
Facebook: http://bit.ly/2DR7Qon
Instagram: http://bit.ly/2Fy2Mpe | @avianarahl
WEB - http://bit.ly/2iF60MQ
// Együttműködés / Cooperation:
avianarahl@gmail.com
// A videó bármely részletének felhasználáshoz előzetes írásos hozzájárulás szükséges! Minden jog fenntartva!
2018, AvianaRahl
// Rólam:
Az online jelenlétemet blogolással kezdtem 2011. szeptemberében és akkor még magam sem tudtam pontosan mit csinálok, mindössze megosztottam a kreatív smink ötleteimet az érdeklődőkkel. Későn, 23 éves koromban kapott el a sminkelési láz, de az olyan erős volt, hogy hatására elvégeztem néhány sminktanfolyamot és szinte faltam a 'tutorial' videókat a témában. Évekig blog formában kommunikáltam, azonban az írások idővel elkoptak, ugyanis felfedeztem egy új felületet, ami teljesen beszippantott és ezzel megváltoztatta az életemet!
2012-ben kezdtem el YouTube videókat készíteni, majd 2014-ben csakhamar rájöttem, hogy ez az én igaz utam, amiben minden erősségem és tehetségem összpontosulni tud. Fiatal felnőtt nők a célcsoportom, elsősorban számukra készítem azokat a tematikus videókat, amely témák engem aktuálisan érdeklenek: sminkek és smink újdonságok, lifestyle vonatkozású videók, csevegős mindennapi témák és utazási vlogok. A csatorna egy nagyon erős mottóval rendelkezik, ami számomra is sorsfordító jelentőségű volt. Ennek az erejét próbálom átadni minden videómban a minőségi tartalom mellett.
Tessék pezsegni!
Üdvözlettel, EvelinAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031