NAGYKÖVET SZERETNÉK LENNI! ~Csivettka~ GLAMOUR Nagykövet pályázatVideó: Egészség, orvoslás, gasztronómia, receptvideók, szépségápolás, divat, kikapcsolódás, szabadidő:NAGYKÖVET SZERETNÉK LENNI! ~Csivettka~ GLAMOUR Nagykövet pályázat
Forrás: Csivettka, 2018/07/12 13:15

NAGYKÖVET SZERETNÉK LENNI! ~Csivettka~ GLAMOUR Nagykövet pályázatDrága Csivettánsaim, Tisztelt Glamour!
Már az előző turnusban is szívesen jelentkeztem volna, de akkoriban 8 órás munkám volt és tudtam, hogy nem tudnék sem egy igazán jó pályázatot összehozni, sem pedig helytállni, ezért nem jelentkeztem. Immár az idővel nem lesz gondom és augusztus 1-től készen állnék apait-anyait beleadva belevetni magam a közös munkába.
A pályázat elkészítése nagy örömet adott, lehetőségem nyílt röviden bemutatni a Csivettkát és önmagam. Kendőzetlenül, őszintén végre sikerült a világnak megfogalmaznom, hogy mit képviselek, mit szeretnék és mi ad erőt hozzá! Úgy gondoltam a videó ehhez nem lehet kevesebb, mint színvonalas, mert a magazin, amelyet ezáltal képviselni szeretnék szintén színvonalas és szívmelengető!
Remélem elnyertem mind a Csivettánsaim, mind a magazin szerkesztőségének tetszését és közösen álmokat váltunk majd valóra!
Sok öleléssel maradok tisztelettel:
Csivettka
~~~~~~~~~
Köszönöm a sok segítséget a zseniális és nagyon tehetséges Tér Sebestyénnek! -» http://bit.ly/2KSloHE
Ha tetszett a videó, nyomjatok egy lájkot!
Írjatok nekem a Csivettka Facebookra mindenféle témában:
http://bit.ly/csivettkafacebook
Csivettka mindennapok Instagramon:
http://bit.ly/2mtYl8r
A legfrissebb divatról pedig mindig itt tájékozódom:
http://bit.ly/2mtJPgZ
Együttműködéssel kapcsolatos megkeresések:
ivett.csernyu@gmail.com
xoxo
Imádlak Titeket!!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031