Bűdi Szilárd interjú - SztárportréVideó: Bulvár videók sztárokról és celebekről, pletykák, botrányok:Bűdi Szilárd interjú - Sztárportré
Forrás: Sztárportré, 2018/01/21 20:45

Bűdi Szilárd interjú - SztárportréHogy lesz valaki bemelegítő emberből zenész és rádiós műsorvezető? Hogyan lehet a színpadon lenni, mégis háttérbe szorulva létezni és hogyan lehet ebből mégis kitörni és karriert csinálni? Bűdi Szilárd a Sztárportréban mesélt élete kulisszatitkairól.
A televíziós show műsorok vidám közönsége sem más, mint a többi, csak ők "elő vannak melegítve", hogy már örömmel fogadják a műsort, amikor a televíziós felvétel elindul. Az őket "felhevítő" szórakoztató a warmp up man vagy bemelegítő ember, aki a színpadon van és "csinálja a show-t", még az igazi show előtt. A színpadon van ugyan, de mégis a háttérben, és ugyan megkapja a színpadi sikert, de ez csak lehet, hogy csak egy illúzió. Bűdi Szilárd szerint ez ugyanolyan szórakoztatás, mint más színpadi mesterség, sőt, "ebben a műfajban szinte kötelező a magas vérnyomás. Ha az embernek nincs egy kellő vérmérséklete, az nem jó. Tűzzel kell égni ebben a műfajban...Mi vagyunk azok a srácok, akik valamit csinálnak mindig, de sosem lehet előre tudni, mit...akik a show előtt csinálnak egy kis show-t." Az biztos, hogy a vidámságra törekvő alaptermészete nagyban hozzájárult elismertségéhez. Ezt ő úgy fogalmazta meg a műsorban, hogy "olyan típusú ember vagyok, hogy bárhova leraknak, igyekszem magam jól érezni."
A kezdetekkor egy Mónika Show előtt akár egy félórás koncertet is lezavart azért, hogy hangulatba hozza a közönséget. Ezt az időszakot is frappánsan mutatja be: "olyan szakma a tévés, hogy csak akkor csörög az ember telefonja, ha jól csinálja azt, amit csinál." 
Aztán egyszer csak úgy érezte, a show kezdetekor is a színpadon a helye, és végre reflektorfénybe szeretne kerülni, magyarul előbújna a háttérből. Régóta érlelődött ez benne, mert például a Lóg a Ritmus nevű, középiskolás zenekarral már megízlelte a színpadi sikert. Útkeresése félig-meddig a színpadon zajlott. A televíziós warm up man pozíción kívül volt már énekes, szájharmonikás, gitáros, tévé-, és rádió műsorvezető, karaoke rendezvények szervezője, vezetője is. Sokszor még ma is ezek között ingázik, szinte nincs két egyforma napja.
Befutott, ismert és sokoldalú ember, de karrierjét mégsem látja biztonságban, viszont erről megdöbbentően pozitívan nyilatkozott. Ferenczi Györgytől, az egyik legismertebb magyar szájharmonikástól idézett, aki nem csak hasonlóan gondolkodik erről, de még gyerekeiben is ezt szeretné viszontlátni: "ő azért szeretné, hogy gyerekei művészi pályára menjenek, mert az irgalmatlan bizonytalan. És ez a bizonytalanság életben tartja az embert!" Magyarul a kiégés elleni legjobb életmódnak tartja az előadói, szorakoztatói pályát.
Szilárd mindig aktív életében talán az egyetlen aktív momentum a családján kívül a reggeli rádiós műsorvezetés, amire saját bevallása szerint nem készült tudatosan. Egyszerűen csak azon kapta magát, hogy rádióhallgatás közben újra és újra feljött benne az, mit mondana ő egy témával kapcsolatban, ha ott ülne a mikrofonnál. Aztán egyszer csak "megtalálta a lehetőség".
Jelenleg a  reggeli rádiózáson kívül, amit nagyon élvez, pedig eléggé leköti, a Jazztelen zenekarban zenél és a Star Machine partyzenekarral is koncertezik. Céges rendezvények, rock klubok, falunapok ismert fellépőiként vidám, zenés show-val szórakoztatnak. Bűdi Szilárd és Németh Némo Gábor a Star Machine motorjai, akik a Popdaráló című tévéműsorban sokáig szerepeltek együtt. Páran az akkori csapatból úgy döntöttek, hogy együtt maradnak és ismert rockslágerekkel szórakoztatják az arra nyitott közönséget.
A színpadon örökmozgó Szilárd amúgy rendkívül nyitottan engedte saját élete kulisszái mögé Molnár Szabolcs riportert. A teljes beszélgetés megtekinthető a Sztárportré weboldalán is. 
A SZTÁRPORTRÉ televíziós és rádiós műsorban 20-25 perces beszélgetésekben közismert magyar embereket kérdez Molnár Szabolcs. Olyan témákat hoz fel, amelyekről jó beszélgetni, amit jó valakivel megbeszélni, vagy egyszerűen csak szórakoztató. A vendégek általában zenészek, színészek, vagy egyéb ismert közéleti szereplők.
IRATKOZZ FEL► http://sztarportre.hu/feliratkozas
Weboldal: http://sztarportre.hu
Facebook: https://www.facebook.com/sztarportre.hu
Twitter: https://twitter.com/sztarportre
Google+: https://plus.google.com/u/0/b/104637031794366568183/104637031794366568183?pageId=104637031794366568183
sztarportre.hu interjú "interjú film" film beszélgetés "sztárportré műsor" "filmek magyarul" beszélgetések szórakozás talkshow sztárvendég őszinte exkluzív sztár életút boldogság tévéműsor mélyinterjú kötetlenAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031