DTK: Elviszlek magammal – Balázs AndiVideó: Bulvár videók sztárokról és celebekről, pletykák, botrányok:DTK: Elviszlek magammal – Balázs Andi
Forrás: WMN Magazin, 2023/06/07 17:45

DTK: Elviszlek magammal – Balázs AndiKatt a feliratkozáshoz! https://www.youtube.com/channel/UCHKlicSHzHbIXcEDkvlIIkA?sub_comfirmation=1
WMN Facebook: https://www.facebook.com/wmnmagazin;
WMN nyitóoldala: https://wmn.hu/
WMN hírlevél: https://wmn.hu/hirlevel-feliratkozas
Balázs Andi színész, 20 éve játszik a Karinthy Színházban. Gyomaendrődön nőtt fel, idilli körülmények között, de mégsem csupa boldogságban: egyik testvére a szemük láttára halt meg egy tragikus autóbalesetben, amit anyukája sosem hevert ki. Apukája volt ez, aki a tragédia ellenére összefogta a családot, és mindent megtett értük, éppen ezért Andi minden egyes interjúban évek óta hosszasan mesél róla, hogy milyen csodálatos ember. Bizonyos tekintetben most is ez történik, csak sokkal fájdalmasabban: Andi azzal kereste meg Kriszát, hogy az Elviszlek magammalban szeretné elmondani: egy évvel ezelőtt elhunyt az édesapja. Andi gyásza az elmúlt évben eljutott oda, hogy már képes beszélni a veszteségről, az összezáró barátokról – többek között Széki Attila, Curtisről – és a szerelméről, akik átsegítették a legnehezebb mélypontokon. Andit „Ökörapátiból” vittük a Karinthy Színházba, így a nehéz témák mellett Szilviáról, a postáskisasszonyról és a legújabb színházi szerepeiről is mesélt.
Andi itt találjátok meg:
https://www.instagram.com/balazsandi/
https://www.tiktok.com/@balazsandi?is_from_webapp=1&sender_device=pc
Támogatóink:
Audi Magyarország (https://wwww.audi.hu)
Elektromos autó biztosítás (Allianz Autóm) | Allianz Hungária (https://www.allianz.hu/hu_HU/lakossagi/gepjarmu-biztositasok/autom-elektromos-auto-biztositas.html)
OMV | VIVA El Salvador Direct Trade kávé (https://www.omv.hu/hu-hu/toltoallomasaink/viva/viva-kavekinalat/el-salvador)Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930