DTK: Elviszlek magammal – Bombera KrisztinaVideó: Bulvár videók sztárokról és celebekről, pletykák, botrányok:DTK: Elviszlek magammal – Bombera Krisztina
Forrás: WMN Magazin, 2023/05/10 17:15

DTK: Elviszlek magammal – Bombera KrisztinaKatt a feliratkozáshoz! https://www.youtube.com/channel/UCHKlicSHzHbIXcEDkvlIIkA?sub_comfirmation=1
WMN Facebook: https://www.facebook.com/wmnmagazin;
WMN nyitóoldala: https://wmn.hu/
WMN hírlevél: https://wmn.hu/hirlevel-feliratkozas
Bombera Krisztina tevevíziós újságíró, műsorvezető 1972. október 27-én született Budapesten. Elsőgenerációs orvos szülők gyermeke, otthonról a kemény munka tiszteletét és a megfelelni akarást hozta, sokat szorongott. Saját bevallása szerint az ő gyerekei teljesen mások; sokkal ügyesebben meghúzzák saját határaikat és kommunikálják igényeiket. Mivel érettségi után elsőre nem vették fel az ELTE magyar-angol szakára, nagyrészt a szerencsének köszönhetően egy évre Los Angelesbe került bébiszitternek. Hazatérve már angol-amerikanisztika szakra felvételizett, és később, amikor ösztöndíjjal újra Amerikába utazhatott, egy vallásos iowai kisvárosba került. Itt megtapasztalta, hogy az USÁ-nak nagyon sokféle arca van. Közben elkezdte az ELTE Média Intézet képzését is, és György Péter akkori tanszékvezető tanítványaként került az induló TV2-höz gyakornoknak. Riporter, majd műsorvezető lett. Mindig is a közélet, a világ rendszereinek mozgása, a társadalmi igazságosság érdekelte. Emlékezetes, hogy 2001-ben ő volt az egyetlen magyar tudósító New Yorkban az ikertornyok elleni terrortámadás idején. Ekkor ismerte meg a nevét az ország. Fia 2004-ben, lánya 2006-ban született. Az Elviszlek magammal kamerái előtt őszintén mesélt arról is, hogy milyen kamasz gyerekek anyukájának lenni, hogy miért hagyta ott néhány éve a tévézést, mivel foglalkozik most, és hogyan szokott le a késésről, ami korábban nagyon jellemző volt rá.
Bombera Krisztát itt találjátok meg: https://www.facebook.com/BomberaKriszta
https://www.instagram.com/bombera_kriszta/
Támogatóink:
Audi Magyarország (https://wwww.audi.hu)
Elektromos autó biztosítás (Allianz Autóm) | Allianz Hungária (https://www.allianz.hu/hu_HU/lakossagi/gepjarmu-biztositasok/autom-elektromos-auto-biztositas.html)
OMV | VIVA El Salvador Direct Trade kávé (https://www.omv.hu/hu-hu/toltoallomasaink/viva/viva-kavekinalat/el-salvador)Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031