Vágó István: “Imádom, amikor gyűlölnek azok, akiket én megvetek”Videó: Bulvár videók sztárokról és celebekről, pletykák, botrányok:Vágó István: “Imádom, amikor gyűlölnek azok, akiket én megvetek”
Forrás: Blikk videók, 2023/03/14 12:00

Vágó István: “Imádom, amikor gyűlölnek azok, akiket én megvetek”Évtizedeken keresztül mindenki az ország kvízmestereként ismerte, az elmúlt időszakban viszont már politikusként pörög a neve a médiában Vágó Istvánnak. A Polihisztor című műsorunk első vendégeként kendőzetlen őszinteséggel mesélt a Legyen Ön is milliomos! kulisszatitkairól és “karrierváltása” okairól. Megérte neki anyagilag belevágni a politikába? Miért a Demokratikus Koalíciót választotta? Mi a véleménye Gyurcsány Ferencről? Mikor lesz végre “igazi” nyugdíjas - ezekre a kérdésekre mind-mind választ adott a Blikk stúdiójában Vágó István, aki feleségével való kapcsolatáról, unokájáról, Puzsér Róberttel való viharos viszonyáról is beszélt. Az adásból az is kiderül, mi a célja a felvétel előtt nem sokkal elindult DK TV-vel, miért tartja magát hirtelen haragúnak és hogyan tud még 74 évesen is helytállni a napi politikai küzdelmekben.
Kövessen minket a közösségi médiában:
Facebook ► https://www.facebook.com/blikkhu
Instagram ► https://www.instagram.com/blikkhu/
Feliratkozás a Blikk.hu YouTube csatornájára ►
https://www.youtube.com/user/BlikkTV?sub_confirmation=1
Blikk.hu ► https://www.blikk.hu/?utm_medium=social&utm_source=youtube&utm_campaign=blikk-hu-page-post&utm_content=end-screen
#BlikkAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930