Emilio, Dopeman, Szőcs Reni - sztárok az orosz-ukrán háború ellen I BlikkVideó: Bulvár videók sztárokról és celebekről, pletykák, botrányok:Emilio, Dopeman, Szőcs Reni - sztárok az orosz-ukrán háború ellen I Blikk
Forrás: Blikk videók, 2023/01/23 11:00

Emilio, Dopeman, Szőcs Reni - sztárok az orosz-ukrán háború ellen I BlikkMagyar sztárok zárják le az V. kerületet! Közösen tüntetnek az orosz–ukrán háború ellen - írtuk január 18-án. Bár az első hallásra meglehetősen szokatlannak tűnő eseményről akkor sok részletet még nem árultak el, mostanra biztossá vált, hogy hazánk ismert személyiségei közös erővel igyekeznek majd hirdetni a békét a Kossuth téren.
A Blikk TV vendégei azok a sztárok voltak, akik részt vesznek a tüntetésen. stúdiónkban először Ábrahám Róbert főszervezővel beszélgettünk. A beszélgetésbe aztán bekapcsolódott Szőcs Reni, Dopemant és Emilio. Az is kiderült, hogy Emilio, aki eddig távol tartotta magát a politikától, most miért tette az élete részévé mégis a politikát. Dopemanről sokan tudták, hogy valamennyire részt vesz a közéletben, most emiatt külön kijelentette: az egésznek semmi köze Orbán Viktorhoz. Szokatlan és néha szürreálisnak ható beszélgetésünk a lap tetején található videólejátszónkon indul.
Kövessen minket a közösségi médiában:
Facebook ► https://www.facebook.com/blikkhu
Instagram ► https://www.instagram.com/blikkhu/
Feliratkozás a Blikk.hu YouTube csatornájára ►
https://www.youtube.com/user/BlikkTV?sub_confirmation=1
Blikk.hu ► https://www.blikk.hu/?utm_medium=social&utm_source=youtube&utm_campaign=blikk-hu-page-post&utm_content=end-screen
#Emilio #Dopeman #SzőcsReni #háború #béke #ukrán-orosz #BlikkAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031