DTK: Elviszlek magammal – @nemakarokbeleszolni lányokVideó: Bulvár videók sztárokról és celebekről, pletykák, botrányok:DTK: Elviszlek magammal – @nemakarokbeleszolni lányok
Forrás: WMN Magazin, 2021/06/16 17:46

DTK: Elviszlek magammal – @nemakarokbeleszolni lányokKatt a feliratkozáshoz! https://www.youtube.com/channel/UCHKl...
Facebook: https://www.facebook.com/wmnmagazin; a WMN nyitóoldala: https://wmn.hu/
A @nemakarokbeleszolni lányok, vagyis Bányainé Nagy Judit, Fancsikai Eszter és Tapasztó Orsi három olyan anyuka, akik létrehoztak és sikerre vittek egy közös Instagram oldalt. Rövid paródiavideókat készítenek az ítélkezés ellen, mindenféle karakterek bőrébe bújva, elsősorban az egymás életébe való beleszólást, az egymás meg(el)ítélését kifigurázva. Az oldalukon láthatjuk őket ellenszenves anyósként, mindent jobban tudó, „mosolygós gyilkos” arcú anyukatársként, felsőbbrendű barátnőként... szóval nagyon sok olyan ítélkező viselkedésmódot megmutatva, amivel találkozunk a hétköznapok során. Vallják, hogy ők maguk is ítélkeznek – mivel ez mindenkivel megesik –, csak nem mindegy, hogy hol kapod el ezt az ítélkezést, ha a gondolatcsíránál, akkor az jó. Az egymás helyzete iránti érzékenyítés mellett több jó ügy mellé beálltak az elmúlt bő fél évben, amióta létezik az oldaluk, ahol ma már 124.000 követővel osztják meg a tartalmaikat. A közös porjekt mellett mindhárman aktívak számukra fontos ügyekben külön is – ezekről is mesélnek D. Tóth Krisztának. Bár ez a bemutatás nagyon komolynak tűnik, a beszélgetés tele van vicces részekkel is, hiszen három saját magát komikának valló influenszer ült az autóban, DTK pedig veszi a lapot. Meg adja is. Elviszlek magammal: @nemakarokbeleszólni lányok: Tapasztó Orsi, Fancsikai Eszter és Bányainé Nagy JuditAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031