Nyomjuk, anyukám! 4. rész: Pályaválasztás (Balatoni Jocó és D. Tóth András)Videó: Bulvár videók sztárokról és celebekről, pletykák, botrányok:Nyomjuk, anyukám! 4. rész: Pályaválasztás (Balatoni Jocó és D. Tóth András)
Forrás: WMN Magazin, 2020/05/11 18:15

Nyomjuk, anyukám! 4. rész: Pályaválasztás (Balatoni Jocó és D. Tóth András)Voltak elveink, aztán lett gyerekünk – ezzel a szlogennel folytatjuk, kicsit megújítva a WMN Produkció saját fejlesztésű sorozatát a szülőségről. Műsorvezetők: Sena Dagadu és D. Tóth András.
Katt a feliratkozáshoz! https://www.youtube.com/channel/UCHKl...
Facebook: https://www.facebook.com/wmnmagazin
Instagram: https://www.instagram.com/wmnmagazin/
Tematikus támogató: Aegon Magyarország biztosító https://www.aegon.hu/
10 héten át egy-egy témát járunk körbe Sena és Bandi segítségével. Hozzájuk csatlakoznak ismert szülők és szakemberek – hogy együtt megpróbáljuk megmutatni, milyen sokszínű a szülői lét. Ez egy tabumentes, kamumentes, egyszerre vicces és komoly online tér, ahol nem a tutit mondjuk, "csak" az őszinte véleményünket – és ahol a Ti véleményeteket is várjuk kommentben itt, a YouTube-on, a WMN felületein.
A negyedik rész címe: Pályaválasztás
Ebben a részben Jocó bácsi (aki épp egy érettségiző osztály ofője) mondja el, szerinte hogyan lehet segíteni a gyerekünk pályaválasztását. Bár amikor Jocó és Bandi beszélgettek, még nem gondoltuk volna, hogy az idei érettségik egészen másképp alakulnak, mint az elmúlt években, évtizedekben... de talán ez nincs olyan nagy befolyással a pályaválasztásra. Viszont az önismeret, a támogató szülői háttér és a megfelelő utánajárás igen. Aki tanácstalan vagy akinek a gyereke tanácstalan, esetleg a szülei szerint tévúton jár, hallgassa meg Jocó bácsi hasznos és fontos gondolatait!
Alkotók:
Dagadu Sena
Dián Dóra
D. Tóth András
Iváncsics László
Kerepeczki Anna
Marossy Kriszta
Molnár Erika
Szentkuti Judit
Tóth Flóra
Gyártó: WMN ProdukcióAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031