Az élet sava Borcsa - Jakabos ZsuzsannávalVideó: Bulvár videók sztárokról és celebekről, pletykák, botrányok:Az élet sava Borcsa - Jakabos Zsuzsannával
Forrás: WMN Magazin, 2019/10/12 09:45

Az élet sava Borcsa - Jakabos ZsuzsannávalKatt a feliratkozáshoz! https://www.youtube.com/channel/UCHKlicSHzHbIXcEDkvlIIkA?sub_confirmation=1
Facebook: https://www.facebook.com/wmnmagazin
A WMN nyitóoldala: https://wmn.hu/
Fiala Borcsa Az élet sava Borcsa című gasztrovlogjának tizenkettedik epizódja (különkiadás). Vendég: Jakabos Zsuzsanna olimpikon.
Receptek: "A puliszkához fél liter vizet fél liter tejjel felforralok, sózom, majd állandó keverés mellett, folyamatosan szórva adok hozzá 20 dkg kukoricadarát. Körülbelül 15 percig főzöm és közben állandóan keverem kézi habverővel, hogy ne legyen csomós. Ha besűrűsödött, leveszem a tűzről, hozzákeverek 2 dkg vajat, folpackkal borított tepsibe öntöm és állni hagyom, hogy utána formázható legyen. A kivágott puliszka darabokat enyhén beolajozott grillen megpirítom és teszek mellé szalonna szeleteket, kolbász karikákat és karikára vágott lila hagymát. Tejföllel tálalom.
A grillsajtot és az almát szeletekre vágom, kicsit megolajozott grillen megpirítom, a grillsajtot beleforgatom durvára vágott dióba és az egészet mézzel tálalom."
Alkotók:
Dián Dóra
D. Tóth András
Fegyverneky Sándor
Fiala Borcsa
Iváncsics László
Kerepeczki Anna
Kompos Krisztián
Mahunka Piroska
Marossy Kriszta
Molnár Erika
Szentkuti Judit
Tóth Borbála
Tóth Flóra
Vaskó Viktória
Gyártó: WMN ProdukcióAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930