Rendkívüli interjú Magyarország egyik legtehetségesebb színésznőjével, Törőcsik FranciskávalVideó: Bulvár videók sztárokról és celebekről, pletykák, botrányok:Rendkívüli interjú Magyarország egyik legtehetségesebb színésznőjével, Törőcsik Franciskával
Forrás: Blikk videók, 2019/07/01 17:00

Rendkívüli interjú Magyarország egyik legtehetségesebb színésznőjével, Törőcsik FranciskávalTörőcsik Franciska az ország egyik legtehetségesebb színésznője, még csak pár éve van a szakmában, de máris olyan filmeket tudhat maga mögött, mint a Swing, a Gondolj rám, az Aurora Borealis - Északi fény, vagy a BÚÉK, és olyan színészóriásokkal forgathatott, mint Törőcsik Mari, Csákányi Eszter, Kulka János vagy Kern András.
A Potyautasban Garami Gábornak rendkívüli interjút adott a gyönyörű színésznő, amíg a Jó estét nyár, jó estét szerelem című darab próbáira fuvarozta. A különleges darabban egyébként négy szerepet játszik, mind a négy átvert nőt ő alakítja a történetben. A darabot Városmajori Szabadtéri Színpadon láthatják majd az érdeklődők.
Törőcsik szabadúszóként lavírozik a színész szakmában, külföldről is vannak megkeresései. Elmesélte, hogy milyen volt együtt dolgozni híres névrokonával Törőcsik Marival. Szóba került többek között még a zenélés, a közösségi média, sőt a művésznő félelmeiről is vallott.
Nézze meg fenti videónkat, nagyon jól sikerült interjú, nem fog csalódni.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031