Nyomjad, anyukám! 2. rész - Mindent bele? Kelengye!Videó: Bulvár videók sztárokról és celebekről, pletykák, botrányok:Nyomjad, anyukám! 2. rész - Mindent bele? Kelengye!
Forrás: WMN Magazin, 2019/05/26 16:16

Nyomjad, anyukám! 2. rész - Mindent bele? Kelengye!Voltak elveink, aztán lett gyerekünk - ezzel a szlogennel vágunk bele a WMN Produkció új, saját fejlesztésű sorozatába a szülőségről. Műsorvezető: Sena Dagadu.
Katt a feliratkozáshoz! https://www.youtube.com/channel/UCHKl...
Facebook: https://www.facebook.com/wmnmagazin
Instagram: https://www.instagram.com/nyomjad.anyukam/?hl=hu
10 héten át minden vasárnap egy-egy témát járunk körbe Sena segítségével, akit a legtöbben az Irie Maffia énekesnőjeként ismernek. Senához csatlakoznak szakértők, anyák, apák és gyerekek is - hogy együtt megpróbáljuk megmutatni, milyen sokszínű a szülői lét. Ez egy tabumentes, kamumentes, egyszerre vicces és komoly online tér, ahol nem a tutit mondjuk, "csak" az őszinte véleményünket - és ahol a Ti véleményeteket is várjuk kommentben itt, a Youtube-on, a WMN felületein és a műsor Instagram oldalán (https://www.instagram.com/nyomjad.anyukam/?hl=hu).
A második rész címe: Mindent bele? Kelengye! Listák innen-onnan, tapasztalt barátok és nagyszülők hasznos és kevésbé hasznos tanácsai - ezek mindenkinek ismerősek, aki az első gyermeke születése előtt próbál eligazodni a szükséges és teljesen felesleges holmik között. Mekkora ruha kell egy újszülöttre? Mire kell a rugdalózó? És főleg hány darabra van szüksége egy babának? Mit kell vinni egy szülésre? Hol lehet szoptatós melltartó betétet venni és mire kell az? Ti is álltatok már tanácstalanul a polcok között? Mi igen! Ezért kicsit helyzetbe hoztuk Senát, és a WMN egyik apuka szerzőjét, Doffek Gábort, akiknek egy áruházban időre kell összeszedni egy újszülött alapcsomagot. Aztán Sena egy szülésznővel kielemzi, hogy mit érdemes vinni a kórházba. Az is kiderül, hogy pontosan mi az a finn babadoboz, és az is, hogy mekkora betét kell (spoiler: nagy). A többit nézzétek meg.
Alkotók:
Dagadu Sena
D. Tóth András
Iváncsics László
Kerepeczki Anna
Marossy Kriszta
Molnár Erika
Szabados Bernadett
Szentkuti Judit
Tóth Borbála
Tóth Flóra
Gyártó: WMN ProdukcióAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031