Helló, tesó! –Peller Anna és Peller MariannVideó: Bulvár videók sztárokról és celebekről, pletykák, botrányok:Helló, tesó! –Peller Anna és Peller Mariann
Forrás: WMN Magazin, 2019/02/10 17:46

Helló, tesó! –Peller Anna és Peller MariannKatt a feliratkozáshoz! https://www.youtube.com/channel/UCHKlicSHzHbIXcEDkvlIIkA?sub_confirmation=1
Helló, tesó! fb: https://www.facebook.com/helloteso/
Helló, tesó! Instagram: https://www.instagram.com/hello.teso/
DTK fb: https://www.facebook.com/dtothkriszta/
Instagram: https://www.instagram.com/dtothkriszta/
DTA fb: https://www.facebook.com/dtothandras81/
Instagram: https://www.instagram.com/dtothandras/
D. Tóth Kriszta és D. Tóth András saját fejlesztésű dokuportré sorozata, amelyet a Spektrum Home csatorna megbízásából a WMN Produkció gyárt. A Helló, tesó! egy műsor testvérektől, testvérekről, nemcsak testvéreknek. A két riporter vendégei ezen a héten Peller Anna és Mariann, akikkel egy igazi sírós-nevetős érzelmi hullámvasúton mehetünk végig. Rögtönzött beszédóra a lányok egykori Kazinczy Szép Beszéd versenyre készítő tanárnőjével, váratlan zokogás az egykori nagyszülői háznál, rengeteg nevetés és néhány kőkemény mondat a gyermekként átélt iskolai verbális abúzióról a kettő között, majd egy óriási Peller család találkozó a végén Annáék pilisvörösvári otthonában.
A Spektrum Home megbízásából fejlesztette és gyártotta: WMN Produkció
Alkotók:
D. Tóth András
D. Tóth Kriszta
Fegyverneky Sándor
Szentgáli Csaba
Polhodzik Ádám
Iváncsics László
Marossy Kriszta
Molnár Erika
Szentkuti Judit
Tóth Flóra
Crazy Panda Stúdió
Főcímzene: Lotfi BegiAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031