Az élet sava Borcsa - Farkas FranciskávalVideó: Bulvár videók sztárokról és celebekről, pletykák, botrányok:Az élet sava Borcsa - Farkas Franciskával
Forrás: WMN Magazin, 2018/12/22 09:46

Az élet sava Borcsa - Farkas FranciskávalFiala Borcsa Az élet sava Borcsa című gasztrovlogjának ötödik epizódja. Vendég: Farkas Franciska.
Katt a feliratkozáshoz! https://www.youtube.com/channel/UCHKlicSHzHbIXcEDkvlIIkA?sub_confirmation=1
Facebook: https://www.facebook.com/wmnmagazin
"Rusztikus" szusi recept Fiala Borcsa tálalásában:
A rizst alaposan átmossuk, majd feltesszük egy kicsivel több, mint 1:1 arányban vízzel főni. Amikor megfőtt, ráöntünk 1 bögre nyers rizsenként 2,5 evőkanál rizsecetből, fél evőkanál cukorból és fél evőkanál sóból álló keveréket, amivel alaposan átkeverjük. Ha kihűlt, lehet használni. A szusihoz, nigirihez felvágunk vékony csíkokra bármit, amit szeretnénk beletenni. Nem kell aggodalmaskodni, hogy nem elég japános, mert na és. Olyanos, amilyennek szereted. Mehet bele két-három tojásból készült omlett felcsíkozva, füstöltlazac, újhagyma, surimi, avokádó, kaliforniai paprika, uborka, tonhal, csirke- vagy kacsamell szeletek... szinte bármi. Egy szusitekerő bambuszlapra ráteszünk egy algalapot, azon eloszlatunk egy adag rizst, majd a szélére, mint a rétesnél, tesszünk pár hozzávalót, majd óvatosan összefogva feltekerjük az egészet. Hűtőben pihentetjük a kész rudakat legalább egy órán át, majd éles késsel egy centi vastag szeleteket vágunk belőlük.
Alkotók:
D. Tóth András
Fegyverneky Sándor
Fiala Borcsa
Kerepeczki Anna
Kompos Krisztián
Mahunka Piroska
Szentgáli Csaba
Szentkuti Judit
Tóth Flóra
Vaskó Viktória
Gyártó: WMN ProdukcióAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930