Berki Krisztiánnal való viharos kapcsolatáról vallott Fésűs NellyVideó: Bulvár videók sztárokról és celebekről, pletykák, botrányok:Berki Krisztiánnal való viharos kapcsolatáról vallott Fésűs Nelly
Forrás: Blikk videók, 2018/10/31 07:30

Berki Krisztiánnal való viharos kapcsolatáról vallott Fésűs NellyBerki Krisztiánnal való kapcsolatáról vallott Fésűs Nelly, miközben Garami Gábor elfuvarozza színházi próbájára a Potyautas legújabb részében.
A művésznő A Nagy Duettben kapta párjául évekkel ezelőtt Berkit, akkor ismerte meg, majd az Ázsia Express című műsorban is együtt szerepeltek, bár ott már ellenfelekként.
„Nem árulok el nagy titkot vele, ha azt mondom, hogy csalódtam benne!(...) Nagyon jóban lettünk A Nagy Duett alatt, sok minden olyan dolgot tudtam róla, amit sokan nem” – kezdett el mesélni Berkiről a művésznő.
Amikor Ázsiában voltak, Fésűs szerint még nagyon baráti volt a viszonyuk, sok tanácsot adott Berkinek magánéleti kérdésekben is. Ezután jelent meg Ambrus Attilával közös könyve, amiben olyan dolgokat állít róla, amit nem értett. Az bántotta legjobban a színésznőt, hogy védekezni sem tudott a könyvben leírt állítások ellen. Azt mondta, ha élő adásban szegezi neki ezeket a kérdéseket, akkor visszaüt.
„Figyelj, kisgyerek, fejezd már be, tudjad, hányas a kabát!” – így reagált volna, ha szemtől szemben, mondjuk egy élő műsorban áll elő Berki ezekkel a dolgokkal.
Amikor személyesen találkozott Berkivel, kérdőre is vonta a könyv után. Elmondta, már lezárta ezt a kapcsolatot.
Ezen kívűl még rengeteg érdekes dologról beszélgetnek Garamival: így a gyereknevelésről, új színházi szerepéről, arról, hogyan élte meg 18 évvel ezelőtti Playboy-fotózását. Szóval ne hagyja ki, nézze meg a fenti videót!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031