Fénylánc MagyarországértVideó: Zene, koncertek, előadók és énekesek, klipek és zene TV-k:Fénylánc Magyarországért
Forrás: CLS Music, 2016/12/08 10:00

Fénylánc MagyarországértFénylánc – 2016. december 21. - http://fenylanc.uw.hu/
Kilencedszer fut végig a Fénylánc a világban az év legsötétebb napján. A kilenc a beteljesedés száma. Régóta vársz arra, hogy ÉLJ, hogy létezésed ne legyen magányos, céltalan, hogy egy közösség melege óvjon és támogasson. Most eljött az idő. Ha le mered tenni félelmeid, és erőt tudsz venni lustaságodon, beteljesedhet vágyad, kiteljesedhet életed.
Isten szabad akaratot adott, és ezzel – tervének megfelelően – éltünk is. Messze eltávolodtunk a Forrástól, de most fázunk, és magányosak vagyunk. Egyre többen vágyunk vissza a Forráshoz és egymáshoz. Ha te is így érzed, ne szégyelld álmaid, vesd le az álarcod, és INDULJ EL, hogy rátalálj a sok testvéri kézre. Nem vagy egyedül!
Égesd el a Fénylánc tüzében a gyerekkorodban rád erőltetett viselkedési mintákat, az oktatásod során beléd égett „nem vagyok elég jó” érzést, a szégyent, a kishitűséget… Váljál újra gyermekké, mondj igazat, merjél álmodni, lelkesedni, a jelenben élni, JELen lenni! Minden gyermekkel újjá születik a világ, ha gyermekké válsz – általad is!
Fénylánc Magyarországért
Karácsony a fény újjászületésének ideje bennünk és a természetben. December 21.-én, szerdán szertartásra hívunk Téged. Az év legsötétebb napján helyi idő szerint 18 órakor mindenütt, ahol magyar él kigyullad a sok máglya, amelynek fénye - ha te is akarod – elhozhatja a várva várt hajnalt...
Szervezz Fényláncot a lakóhelyeden, vagy csatlakozz a legközelebbi ponthoz. Énekeljetek, beszélgessetek, egyetek-igyatok, ÉLJETEK! A közös vágyak, a közös akarat, a közös ima: a Fénylánc végigfolyik a hegyeken, hogy közelebb hozza egymáshoz az embereket, hogy az esőcseppek végre elindulhassanak a tenger felé…
Ha nem tudsz a Fényláncban részt venni, tégy egy égő gyertyát az ablakodba és mondj el egy imát értünk is! Ha külföldön élsz, gondolj Szülőföldedre, és bármi űzött el, bocsájts meg Anyádnak! Ha búcsúzol a földi léttől, bocsájts meg mindenkinek, gondolj ránk szeretettel, és majd föntről segíts nekünk, hiszen onnan minden tisztábban látszik…
Segíts, hogy minél több fény áradhasson elsötétült világunkba!
• Kutasd fel a környékeden azt a hegycsúcsot, azt a dombot, azt a halmot, amit a legtöbb ember lát, amely megszólít, hív téged, legyen ez a te Szenthelyed!
• Keresd meg az embereket körülötted, akik hozzád hasonlóan fáznak, szomjúhozzák a fényt, együtt gyújtsátok meg tüzeteket, legyenek ők a te Testvéreid!
• Találj rá a szomszédos hegyormokat őrző közösségekre, kapcsolódjatok össze, hisz együtt alkotjátok a Fénylánc lelkét, legyenek ők a te Nemzeted!
Szeresd Földanyánkat, tiszteld társaidat, óvd az élő tájat, és ne hagyj szemetet magad után!
Este, ha kigyulladnak a csillagok az Égen és a Földön gondolj arra: nem vagy egyedül!
Ha kapcsolódni akarsz a Fénylánchoz, add tovább üzenetünket, és jelöld be helyed a világban:
Fénylánc: http://fenylanc.uw.hu/
"Amennyiben fényképeztek a fénylánc eseményen és megosztanátok használjátok a "#fenylanc" szót, hogy bárki könnyen megtalálja azt."
Támogasd munkánkat azzal, hogy engeded végigfutni a videók előtti reklámfilmet. Vagy klikkelj rá bármelyik, az oldalon megjelenő bannerre, avagy egy következő videónkra!
Feliratkozom az Egység Média / Bérczes Ádám hírlevelére, hogy első kézből értesüljek híreiről: http://goo.gl/GjJa8x
Feliratkozom, hogy az Egység Média / Bérczes Ádám youtube csatornájára friss videotartalmakért / I subscribe to : http://youtube.com/egysegmedia
"Lájkolom" a Bérczes Ádám facebook oldalát friss bejegyzésekért! / I like: https://www.facebook.com/berczesadam
honlapjaim / websites:
http://www.egysegmedia.hu
http://www.zenewebshop.com
http://www.berczesadam.hu
Zenéink, hangoskönyveink letölthetőek és streamelhetőek MÉG az összes ismert letöltő- és streamoldalról. Csak írd be a keresett előadó nevét és/vagy dalcímet az adott honlap kereső felületén. / Our musics are available on all key digital download and streaming sites.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930