Délben sötétedett (Chaupi Punchapi Tuta Yarka) - beszélgetés Pedro Pablo Guana-valVideó: Zene, koncertek, előadók és énekesek, klipek és zene TV-k:Délben sötétedett (Chaupi Punchapi Tuta Yarka) - beszélgetés Pedro Pablo Guana-val
Forrás: CLS Music, 2016/10/03 22:00

Délben sötétedett (Chaupi Punchapi Tuta Yarka) - beszélgetés Pedro Pablo Guana-val"Délben sötétedett" azaz Chaupi Punchapi Tuta Yarka. Ezeket a sorokat hagyta az utókorra Atahualpa, az utolsó legitim inka uralkodó, akit 1533-ban végeztek ki a hódító spanyolok.
Filmünkben az equadori Pedro Pablo Guana Quimbiulco, az Andoki kultúra kutatója mutatja be 20 évnyi munkájának egy részletét, melyben beszámol Equador letűnt civilizációjának, a Cayambe Caranqui kultúrának archeologiájáról, asztronomiájáról, egy ezeréves napóráról, az El Camino Inca-ról (az Andokot átszelő Inkák útjáról), valamint mesél Atahualpa inka vezér életéről és haláláról..
A filmet készítette: Franta Péter
Fordította: Gina Altamirano
C 2016 Egység Média, minden jog fenttartva. All right reserved.
Támogasd munkámat azzal, hogy engeded végigfutni a videók előtti reklámfilmet. Vagy klikkelj rá bármelyik, az oldalon megjelenő bannerre, avagy egy következő videónkra!
Feliratkozom az Egység Média hírlevelére, hogy első kézből értesüljek híreiről: http://goo.gl/GjJa8x
Feliratkozom, hogy az Egység Média youtube csatornájára friss videotartalmakért / I subscribe to : http://youtube.com/egysegmedia
"Lájkolom" az Egység Média facebook oldalát friss bejegyzésekért! / I like: https://www.facebook.com/egysegmedia
honlapjaim / websites:
http://www.egysegmedia.hu
http://www.zenewebshop.com
http://www.berczesadam.hu
Zenéink, hangoskönyveink letölthetőek és streamelhetőek MÉG az összes ismert letöltő- és streamoldalról. Csak írd be a keresett előadó nevét és/vagy dalcímet az adott honlap kereső felületén. / Our musics are available on all key digital download and streaming sites.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031