Mahó Andrea - Bordódi KristófVideó: Zene, koncertek, előadók és énekesek, klipek és zene TV-k:Mahó Andrea - Bordódi Kristóf
Forrás: Universal Music Hungary, 2014/02/20 01:45

Mahó Andrea - Bordódi Kristóf"Rendkívül nagy megtiszteltetés számomra, hogy Bródy János dalait énekelhettem lemezre, - ráadásul Kocsák Tibor hangszerelésében, akivel a Madách Színházban már sokat dolgoztam együtt. A Bródy daloknak örökérvényű mondanivalója van, ami számomra sokat adott és ad, remélem, azoknak is, akik meghallgatják ezt az albumot. Régi álmom teljesült és büszke vagyok arra, hogy egy új dalt is írt nekem a Mester, aki személyesen is részt vett a felvételek készítésében."
Megjelent Mahó Andrea harmadik, önálló szólólemeze, melynek címe is sokat mondó: "Mit tehetnék érted". Bródy János legendás életművéből 12 olyan dalt válogattak össze a lemez alkotói, amelyeknek nemcsak szövegét, hanem zenéjét is a művész írta. Kocsák Tibor érzékeny hozzáértéssel adott új hangzást a már ismert, népszerű daloknak, - külön érdekesség, hogy új dal is készült erre az albumra - kihasználva Andi színészi és énekesi képességeit.
A dalok tartalma, zenei megvalósítása és Andrea kivételes előadása harmonikusan illeszkedik egymáshoz. Zenei életünknek három nagy egyénisége szövetkezett a CD elkészítésére, ami önmagában is szenzáció.
Mahó Andreát, a Madách Színház művésznőjét ősztől a Mary Poppins musical főszerepében is láthatja majd a nagyközönség.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031