Alcatel Move Time - a gyerekfelügyelőVideó: Számítástechnika, tudományos kutatások, okostelefon és laptop tesztek:Alcatel Move Time - a gyerekfelügyelő
Forrás: PC World TV, 2017/07/10 13:30

Alcatel Move Time - a gyerekfelügyelőTesztlaborunkba érkezett az Alcatel legfrissebb, kifejezetten gyerekek számára készített okosórája, mely egy tökéletes szülői felügyeleti eszközként vigyáz a csemetékre. Az eszközt komolyabb okosórás extrák nélkül dobta piacra a cég, hisz mindössze GPS, 2G modul, Bluetooth, valamint Wifi került a viselhető készülék apró kijelzője mögötti házba. A készülék egy nanoSIM kártyát is képes befogadni, melynek segítségével az előre programozott maximum 10 telefonszám valamelyikét fel is hívhatja gyermekünk. A készülékhez egy igazán remek applikációt készített a gyártó, melyen rengeteg beállítási lehetőséget kínál az okosórához. Sajnos üzemidő tekintetében nem remekel az óra, és a modell árazása sem sikerült túlzottan tökéletesre.
---------------------------------
Weboldalunk ► http://www.pcworld.hu
Hírlevelünk ► http://http://pcworld.hu/hirlevel
Facebook oldalunk ► https://www.facebook.com/pcworldhu
Google+ oldalunk ► https://plus.google.com/+pcworldhu/posts
Twitterünk ► https://twitter.com/PCWorldhu
YouTube csatornánk ► http://www.youtube.com/user/pcworldhu
--------------------------------------------
PC World, hardver, PCWorld, alcatel, okosóra, gyerek, karperecAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930