Horizon: Zero Dawn - Az első "T-Rex" ölésem. :DVideó: Számítástechnika, tudományos kutatások, okostelefon és laptop tesztek:Horizon: Zero Dawn - Az első "T-Rex" ölésem. :D
Forrás: Tirexi HD játékvideók, 2017/03/10 12:30

Horizon: Zero Dawn - Az első "T-Rex" ölésem. :DMikrofonos videó! Olvasd el a leírást!
Nem, nem tértem vissza és nem is fogok. Ez a videó is ugyan úgy le van tiltva az országban és tele van baxva reklámokkal.
Mert megérdemlitek, ha már így kitoltatok velem.
A videó azoknak készült akik még mindig követnek. Egy kis emlékeztető, hogy volt régen egy videós akit elüldözött a társadalom csak azért mert egy kicsit más volt az előadási módja mint a többi tömeg YouTube-osnak és mert nem követte a fészkam trendet amit a mai napig még mindig ostobaságnak tartok a Gameplay videókban.
Amúgy a követőimben is csalódtam egy picit. A botrány videókat megnézték több tízezren míg a Gameplay-t amiről a csatorna szól csak 3-4000-en.
Az utálókhoz is szólnék egy kicsit: Sok olyan üzenetet kaptam amiben ki vagyok röhögve mert az új videók csak pár 100 nézettséget hoznak és, hogy ők megmondták, hogy csak a Magyarok néznek. Nos erre a reakcióm egy röhögés kíséretében annyi volt, hogy "annyi eszetek van mint egy marék szárított molylepkének." :D
3200 videóm van fent ami együttesen továbbra is HAVI 1.4 milliós megtekintést eredményez. Te csak az utolsó 10 videónak a nézettségét látod míg én az összesét. Látjátok? Ezek vagytok ti.. bemagyarázzátok az idióta gyűlölködő irigy semmirekellő agyatoknak, hogy Tirexi mindent a Magyaroknak köszönhet. Hát kurvára nem. :)
Ti olyan szinten el vagytok tévedve, hogy azon csak nevetni lehet. Buta naiv banda vagytok 0 gondolkodási képességgel. XD
Amúgy semmi extra nincs ebben a videóban csak a szokásos Tirexi minőség.. Megint csúszik a hang, megint rossz a felvétel... Látjátok? Nem csak a Magyarok miatt nem csinálom ezt a mikrofonozást, hanem azért mert egyszerűen szar az egész... Nem elég, hogy a játék hangja is csúszik még a mikrofonos szöveg sincs a helyén. Egyszerűen nem bírom felfogni, hogy másnak hogyan, hogy tökéletes szinkronban van mindig minden.. Évek óta küzdök ezzel a hangeltolódással, de soha nem találtam még olyan megoldást sem ami kijavítaná ezt a hangeltolódást. Az egész videózás csak tömény szenvedés. Próbálna az ember valami jót letenni az asztalra, de látjátok mindig ez van... Egyik program nem kompatibilis a másikkal stb... Tudom sokan Vegas programot használtok az állítólag jó, de én többször is próbáltam és az eredmény mindig ugyan az volt, egy 10 perces videót órákig akart konvertálni míg a Premiere Pro ezt 8 perc alatt megcsinálja 1440p-ben 60FPS-el.
Szóval vicc az egész.. Az Avermedia is bekaphatja a szarjával, egy fillért nem érnek ezek a felvevő egységek.
Nem ajánlom egyik sem megvételre!
Amúgy 1v1-be már nem volt ilyen egyszerű a T-Rex ölés. Az utolsó Cauldron-nál ő volt a Boss. Ott már volt egy 6-7 perc mire megöltem.
A játékról még sok mindent elszerettem volna mondani, de így, hogy nem lehet felvenni normálisan a videót így inkább hagytam a faszba.. szenvedjen ezzel más akinek a szponzorok kifizetik a 70k-s felvevő cuccot.
Készült a Tirexi-t Vissza! Alapítvány támogatásával!
PS4Pro.
My PC: http://tirexihd.wix.com/tirexihd#!my-gaming-rig/c14cxAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930