FORGALMIREND VÁLTOZÁSRA SZÁMÍTHATNAK SZERENCSENVideó: Regionális hírek, események:FORGALMIREND VÁLTOZÁSRA SZÁMÍTHATNAK SZERENCSEN
Forrás: Globo TV, 2017/03/23 08:45

FORGALMIREND VÁLTOZÁSRA SZÁMÍTHATNAK SZERENCSENA szerencsi Csalogány utca elejére március 20-án egy behajtani tilos jelzőtábla került kihelyezésre, amely forgalmirend- változást eredményezett a környéken. Erre az intézkedésre a Rákóczi Zsigmond Református Általános és Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola melletti utcákban a megnövekedett személygépjármű forgalom, valamint a veszélyes parkolási és kanyarodási manőverekből adódó esetleges balesetek megelőzése miatt volt szükség. A reggeli időszakban az iskola környékén közlekedési zavar alakult ki, az utcában lakók napi szinten tettek bejelentést a Szerencsi Rendőrkapitányság ügyeletére a kaotikus állapotok miatt. Jelenleg a városnak azon a részén nincs lehetőség nagy átépítésre, ezért döntöttek a szakemberek úgy, hogy megváltoztatják a közlekedés rendjét. A Szerencsi Rendőrkapitányság két hetes türelmi időszakot jelölt ki azért, hogy a sofőrök, akik rutinból vezetnek, megszokják a forgalmi rend változást. Ezután az időszak után, akik nem tartják be erre az útszakaszra kijelölt KRESZ szabályait, azokkal a közlekedőkkel szemben közigazgatási eljárást indíthatnak a járőrök. Egy figyelmetlen behajtás akár harminc ezer forintjába is kerülhet egy figyelmetlen sofőrnek.
http://globotv.hu/Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930