Híradó (2016.12.29)Videó: Regionális hírek, események:Híradó (2016.12.29)
Forrás: Dunaújváros TV, 2016/12/30 17:45

Híradó (2016.12.29)VÁROSSZÉPÍTÉS - A téli hónapokban is folyamatosan dolgoznak a közfoglalkoztatottak a város területének rendezésében
PIROTECHNIKA – Megfelelő körültekintés nélkül, komoly baleset
UTAZÁS - Már a téli hónapokban is nagy az érdeklődés a nyári pihenést kínáló utak iránt
POLGÁRMESTERI_HIVATAL
DEMO - A Karácsonyi időszak után a Polgármesteri Hivatalban változatlan ügyfélfogadási renddel várják az ügyfeleket. Így például December 30- án szerdán, 8 és 12 óra, illetve 13 és 18 óra között. December 29-én és 31-én azonban nincsen ügyfélfogadás.
Közmunkások télen_demoszinkron (BSz)
Városszépítés! A téli hónapokban is folyamatosan dolgoznak a közfoglalkoztatottak a város területének rendezésében. Továbbra is végzik a közterületeken a takarítási munkálatokat, például a szemét összegyűjtését, valamint az illegális hulladék eltűntetését. Emellett a hó-ügyeletből is kiveszik részüket.
KATVÉD – pirotechnika – demo szinkron
Az óévbúcsúztatás, és az újév köszöntés egyik elengedhetetlen kelléke a tűzijáték. Nem árt azonban odafigyelni, hiszen ezek a pirotechnikai termékek könnyen bajt okozhatnak, ha nem figyelünk. Legfontosabb az időjárási körülmények figyelembe vétele, továbbá a használati utasítás vagy kezelési útmutató betartása.
Fontos továbbá, hogy a petárda használata tilos, nemcsak szilveszterkor, hanem az év bármely másik napján.
Pénteken Reggelre párássá válik a levegő, és néhol egész nap rétegfelhős maradhat az ég. Erős fagyra készülhetünk: reggel -10 és -5, délután -5 és +2 fok közötti értékeket mérhetünk.
Évértékelő_Kissné F. Éva
SEGÍTSÉG - Gyermekvédelem, hajléktalan-ellátás és a Családok Átmeneti Otthona. Ezek a területek és ezeknek a működtetése az Útkeresés Segítő Szolgálathoz tartozik. Idén az intézmény életében több változás is történt. A 2016-os évet értékelte Kissné Fekete Éva, az Útkeresés Segítő Szolgálat vezetője.
UTAZÁSI IRODA- CS
FELKONF- Már a téli hónapokban is nagy az érdeklődés a nyári pihenést kínáló utak iránt. A külföldi pihenésre készülők már decemberben- januárban lefoglalják akár júniusi- júliusi pihenésüket. Ebben a munkahelyi szabadság tervezése mellett a kedvezmények is jelentős szerepet játszanak.
OKTÓBER- Összefoglaló
FELKONF – Sándor Frigyes szoboravató a Zeneiskolánál, a kényszerbetelepítés elleni népszavazás, felújított mentőállomás, abroncsadományozási program és megrongált kegyhelyek a városi kistemetőben- októberi hírösszefoglalónkat látják!
Toboroztak a Gorillák. Tizedszer is huszonnégy órás úszógála- az októberi sporthírekből válogattunk.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930