Verseskötettel segíti Fanni gyógyulását Mészáros László - szon.huVideó: Regionális hírek, események:Verseskötettel segíti Fanni gyógyulását Mészáros László - szon.hu
Forrás: Szabolcs Online, 2013/06/05 16:11

Verseskötettel segíti Fanni gyógyulását Mészáros László - szon.huEgy internetes olvasmány alapján ismerte meg egy súlyos betegséggel küszködő lány sorsát egy berkeszi család feje. Mészáros László betegsége, és műtétei előtt zenéléssel szerezte meg a betevőt, azóta a versek világában találta új útra. Második kötetéhez is a mentora dr. Nagy István Attila írt előszót. Ennek a kötetnek sajátos sorsot szánt az író. László úgy döntött, hogy a saját jutalékáról lemond, és azt Hozleiter Fanni gyógyulására adja oda. Ezzel szeretné a művészettel foglalkozó kortársakat arra inspirálni, hogy támogassák az ötletét, és járuljanak hozzá, hogy a Fanni életét megkönnyítő őssejt kezelést elvégezhessék a kínai orvosok. Ha minden megyében csak egy követőre talál, akkor a szükséges pénz fele összegyűlhet. Amikor ötletét elmondta a kiadónak, akkor derült ki, hogy a kiadó már kereste, de nem találta a kapcsolatot Fannival, így lehet, hogy Mészáros László ötlete elindított valamit. A káprázat kegyei -- című kötet egyik verse: Viselős pillanat -- Fanniról szól, Lászlót ebben a karitatív tevékenységében felesége is támogatja. Ha egy zenész az első 10-20 eladott CD árát, egy színház az első két sor bevételét adná össze, Hozleiter Fanni életében nem csak a holnap reggeli ébredés lehetne az elérhető életcélja.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930