PAPPA PIA - TV szpot 30" (12)Videó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:PAPPA PIA - TV szpot 30" (12)
Forrás: InterCom, 2017/08/09 19:45

PAPPA PIA - TV szpot 30" (12)PAPPA PIA - AUGUSZTUS 15-TŐL A MOZIKBAN!
Legyőzheti Dávid Góliátot? Állítólag igen, de aki biztosra megy, inkább ellene fogadjon. A kicsi és gyenge és pénztelen többnyire alulmarad, amikor szembeszáll valakivel, aki gazdagabb és hatalmasabb – és néhány nagyra nőtt, kopaszra borotvált alkalmazottja kíséri mindenhova.
Papi (Nagy Feró) a világ legkedvesebb nyugdíjas linkje, aki mindenkinek tartozik és csak a jókedvét ajánlhatja törlesztés helyett. Már laknia sincs hol, egy lepukkant Duna-parti csónakházban húzza meg magát. Ám szomszédja, egy menő szuperdiszkó tulajdonosa, Wizy (Stohl András) most ezt is elvenné tőle, hogy valami csilivili buliplázát építtessen a parton. Az öreg nem esik kétségbe, de fogalma sincs, mit csináljon, úgyhogy a bonyolultabb megoldást választja: segítséget kér az unokájától, Tomitól (Szabó Kimmel Tamás). A srác legalább olyan link, mint a nagyapja, viszont sokkal sármosabb – és habozás nélkül hívja a haverjait.
A pesti vagányok, bohémek és egyéb szélfútta figurák tarkabarka csapata szembeszáll Wizy zsoldosaival meg bombázó, de jéghideg alvezérével, és megkísérli a lehetetlent: a csónakházból átmenetileg romkocsmát varázsolnak, hogy összegyűjtsék a túléléshez szükséges összeget.
A kedvük jó, az esélyeik rosszak – de ha egy romantikus vígjátékban mindenki zenész és/vagy szerelmes, akkor bármi megtörténhet. És addig is szól néhány ismerős, mégis egészen átalakult sláger…
Főszereplők: Szabó Kimmel Tamás, Nagy Feró, Ostorházi Bernadett, Stohl András,
Kováts Vera, Reviczky Gábor, Miller Dávid, Mózes András
Fényképezte: Tóth Zsolt. Írta: Divinyi Réka. Producer: Tőzsér Attila, Kálomista Gábor
zene: a hetvenes évek legjobbjai
Rendezte: Csupó Gábor
Mozibemutató: 2017. augusztus 15.
Színes magyar vígjáték
Gyártó: Zene Nélkül Kft.
Korhatár: 12
Facebook:
https://www.facebook.com/pappapiafilm/
https://www.facebook.com/MozIComAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031