Stratton - magyar szinkronos előzetes #1 ⓰Videó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Stratton - magyar szinkronos előzetes #1 ⓰
Forrás: Mozi Mánia, 2017/06/26 07:15

Stratton - magyar szinkronos előzetes #1 ⓰Stratton magyar szinkronos előzetes / Stratton HunDub Trailer
A filmről bővebben itt ☞
MoziShop.hu - A maradandó filmélményért ☞ https://www.mozishop.hu
Mozi Mánia - Magyarország legnépszerűbb előzetes csatornája
Friss infók a filmekről ➤ http://www.mozimaniaapp.hu
Megtalálsz minket a Facebookon ➤ http://bit.ly/mozi-mania-facebook
Megtalálsz minket a Twitteren ➤ http://goo.gl/wJkHHd
Megtalálsz minket a Google+-on ➤ Mozi Mánia
Mozi Mánia TV ➤ https://goo.gl/yG8jhw
Szinkronos előzetesek ➤ https://goo.gl/duvRY9
Feliratos előzetesek ➤ https://goo.gl/5xXhp2
Legújabb előzetesek ➤ https://goo.gl/pMbS43
TV-sorozat előzetesek ➤ https://goo.gl/kTZ9cy
#előzetes #trailer #mozi #film #movie #follow #like #mozimaniaapp #Stratton
John Stratton (Dominic Cooper) és kommandós egysége Iránban készül megrohamozni egy biológiai tömegpusztító fegyverrel kísérletező laboratóriumot, ám az akció végzetes következményekkel jár. Kiderül, hogy az akció mögött egy korábbi szovjet ügynök, Barovski (Thomas Kretschmann) áll. A férfit évek óta halottnak hitték, ám most úgy tűnik, nem hogy életben van, de harcot hirdetett egykori szervezete, sőt az egész világ ellen. de valóban tömegpusztítást tervez. Sokáig úgy tűnik, a renegát orosz mindig egy lépéssel előttük jár, a bomba pedig valahol már ketyeg…
A második világháború idején a brit haditengerészet létrehozott egy elitalakulatot, amely titkos, veszélyes küldetéseket hajtott végre A Különleges Vízi Szolgálat olyan hatékony volt, hogy gyakran segítették az MI6, a brit titkosszolgálat munkáját, és róluk mintázták az amerikai haditengerészet különleges egységét, a Sealst. A Sealshez hasonlóan a Különleges Vízi Szolgálat titkos akciókban vesz részt a világ minden pontján. A különítmény jól képzett, kitüntetett katonákból áll, akik tiszteletben tartják az alapítók hagyományait.
FPortál - A moziportál
http://www.fportal.hu
| Íme a Stratton előzetesAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930