A majmok bolygója - Háború (16) - Jane Goodall - Majmok és emberekVideó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:A majmok bolygója - Háború (16) - Jane Goodall - Majmok és emberek
Forrás: InterCom, 2017/06/23 13:15

A majmok bolygója - Háború (16) - Jane Goodall - Majmok és emberekA MAJMOK BOLYGÓJA - HÁBORÚ - JÚLIUS 13-TÓL 3D-BEN A MOZIBAN!
A majmok szigete
A 20th Century Fox Filmstúdió nagyon szereti a majmokat. Ennek egyik bizonyítéka az újjáéledt A majmok bolygója-sorozat, amelynek harmadik, legizgalmasabbnak ígérkező része, A majmok bolygója – Háború (War for the Planet of the Apes, hazai bemutató: július 13.) talán az emberek és majmok közötti vad konfliktus befejezéséig vezeti a nézőt.
A film bemutatójához közeledve a stúdió betársult a Jane Goodall Intézetbe, hogy a világhírű majomkutatónő által alapított intézményt támogatva segítse a csimpánzokat. A csimpánzok közül nagyon sokan vállnak az illegális állatkereskedelem és vadászat áldozatává. A Kongó három szigetén és szárazföldön kialakított négy vadonatúj biztonságos területen több mint 150 elárvult kismajon nevelkedhet majd nyugodtan. Új lakhelyük úgy van kialakítva, hogy segítse a természetbe való visszailleszkedésüket, amelyből elrabolták őket, de egyúttal kialakíthassák saját közösségi életüket, amelynek szabályait az árvák nem tanulták meg. Az új csimpánz rehabilitációs központok legnagyobbikát, amely a Tchindzoulou szigeten nyílt meg, Caesar’s Home-nak nevezték el A majmok bolygója főhőse után: Caesar az első részben egy gyógyszerkísérlet alanyaként különleges intelligenciára tesz szert, és az emberszabásúak az ő vezetésével lázadnak fel emberi rabtartóik ellen: most, a harmadik részben már a bolygónk feletti uralom a tét.
– A majmok bolygója-filmeknek köszönhetően talán sokan elgondolkodnak az emberszabásúakhoz fűződő viszonyunkon – nyilatkozta az intézet alapítója, a 84 éves legendás kutató, Jane Goodall. – Fontos, hogy ezt időről időre újra végiggondoljuk. Azt hiszem, ezek a filmek segítenek ebben.
IC PressAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930