Arthur király - A kard legendája - Tudtad? * Londinium (16)Videó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Arthur király - A kard legendája - Tudtad? * Londinium (16)
Forrás: InterCom, 2017/05/04 20:47

Arthur király - A kard legendája - Tudtad? * Londinium (16)ARTHUR KIRÁLY - A KARD LEGENDÁJA - MÁJUS 11-TŐL A MOZIKBAN!
London mindig is London volt. A kora középkor Londoniumában is olyan fazonok, gengszterek, balekok, maffiózók és áldozatok rótták szűk és zsúfolt utcáit, mint manapság.
A fiatal Arthur (Charlie Hunnam) sem más: ő és bandája a sötét mellékutcákban dolgozik, és nem ijed meg a saját árnyékától. Az ifjú és ambíciózus bandavezér nem is sejti, hogy királyi vér folyik az ereiben, de amikor egy sziklába döfött kardra talál, megpróbálja magával vinni. És sikerül neki.
Az Excalibur ereje alaposabban megváltoztatja az életét, mint eddig az összes környékbeli rendőrfelügyelő. Tagja lesz egy földalatti ellenálló csoportnak, és egy titokzatos bombázó, Guinevere (Astrid Bergès-Frisbey) irányítása mellett fokozatosan megérti, milyen varázslat rejtőzik új fegyverében. A kard nélkül semmi esélye, hogy egyesítse népét, és legyőzze a trónbitorló zsarnokot, Vortigernt (Jude Law).
Guy Ritchie, a legvagányabb angol gengszterfilmek rendezője, aki modernizálta Sherlock Holmes-t és megújította a régimódi kémfilmek műfaját, ismét különleges és emlékezetes figurákkal teli izgalmas, gyors, szellemes filmet készített – ezúttal a legnagyobb angol mítosz alapján.
Főszereplők: Charlie Hunnam, Jude Law, Eric Bana,
Djimon Hounsou, David Beckham, Astrid Bergès-Frisbey.
Fényképezte: John Mathieson. Látvány: Gemma Jackson.
Írta: Joby Harold. Rendezte: Guy Ritchie
Mozibemutató: 2017. május 11.
Eredeti cím: King Arthur: Legend of the Sword
Színes, szinkronizált angol-amerikai akció-vígjáték
Gyártó: Village Roadhsow Pictures, Warner Bros.
Játékidő: 126 perc
Korhatár: 16
Facebook:
https://www.facebook.com/MozIComAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031