Ma este kiderül, hogy ki lesz a Konyhafőnök VIP győztese!Videó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Ma este kiderül, hogy ki lesz a Konyhafőnök VIP győztese!
Forrás: RTL Klub, 2017/04/28 19:45

Ma este kiderül, hogy ki lesz a Konyhafőnök VIP győztese!Vajon az olimpiai bajnok kajakozó és édesanya, Kovács Kati, vagy a főállású háziasszony és kétszeres anyuka, Gáspár Bea viheti haza ma este a 10 millió forintot és a győzelemért járó Konyhafőnök VIP plakettet?
Még soha nem volt a műsor történetében két nő a fináléban. 5 héten át tartó küzdelem után ma este véget ér az ország legnépszerűbb főzőműsora, a Fókusz pedig ott volt a finálé reggelén és találkozott a versenyzőkkel. Egyikük sem érkezett reggel egyedül a finálé napján. Katit kislánya, Luca és férje bíztatta, Beához pedig Evelin és kutyája csatlakozott.


 


 

Mint az összes korábbi fináléban, most is egy komplett, három fogásos menüt kell elkészíteni a két versenyzőnek három óra alatt. Hogy pontosan mit főz Kati és Bea, az maradjon még titok, egy-két dolgot azonban elárultak.

 


 


 

A korábbi szériákkal ellentétben most azonban a két finalista nem tudja, kik lesznek a segítői. Ezt csak a főzés előtt néhány perccel árulják majd el nekik, szakértelemben azonban nem lesz hiány, ugyanis a Konyhafőnök győztesei, Ági, Kálmán, Ádám és Domi lesznek a kiskuktáik. Ők egy szobában várakoztak, amíg el nem kezdődött a felvétel.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031