Mi humorban nem ismerünk tréfát!Videó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Mi humorban nem ismerünk tréfát!
Forrás: RTL Klub, 2017/04/01 19:45

Mi humorban nem ismerünk tréfát!Nem véletlenül április elsején próbáljuk kideríteni miért vicces valami számunkra és miért nem nevetünk egy olyan poénon, amin például az angolok megszakadnak. Szokták mondani, hogy milyen jó humora van valakinek, másnak meg nincs is humorérzéke. Amikor április a bolondját járatja velünk, mi humorban nem ismerünk tréfát!
Szerencsére a humor sokat fejlődött az elmúlt évezredekben, de természetesen nem tűntek el a vulgáris, altesti poénok sem. A viccelődés folyamatosan átalakulóban van, még az elmúlt évtizedekben is jelentős változások történtek, itthon is. Bármi is számít azonban „tilosnak”, annál édesebb, mikor valaki mégiscsak áthágja azokat a bizonyos határokat.


 


 

Miközben bizonyos humorforrások hol eltűnnek, hol újra megjelennek a közízlésben, van egy lineáris vonal is, ami különösen a filmművészet történetében figyelhető meg. A burleszk némajátékától hosszú út vezetett a 40 éves szűz fékezetlen habzásáig.


 


 

A filmművészet elmúlt 100 esztendejében olyan sztárok voltak a humor csúcsán, mint Chaplin, Peter Sellers, Woody Allen, Bud Spencer és Terence Hill… Gene Wilder, Eddie Murphy és Jim Carrey – hogy csak néhány legendát említsünk. De nem csak a különböző korszakokban, a különböző világtájakon is más és más lehet a humor. 

 

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

 

 Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031