Brazilok - Hajnaltájt - videoklip (Jordán Adél)Videó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Brazilok - Hajnaltájt - videoklip (Jordán Adél)
Forrás: InterCom, 2017/03/06 11:45

Brazilok - Hajnaltájt - videoklip (Jordán Adél)BRAZILOK - ÁPRILIS 6-TÓL A MOZIKBAN!
A film betét dalát Jordán Adél énekli, zenéjét és szövegét Bornai Tibor írta.
Mindenki focizik. Az egész falu a bajnokság lázában ég: a csapatok felkészülnek, és győzni akarnak. Az esélyes persze a helyi önkormányzat nagyvadjaiból álló társaság, élükön a polgármesterrel (Fekete Ernő), aki nem tud hibázni, és helyettesével (Schmied Zoltán), aki meg nem szeret.
De valami megzavarja az eddigi harmóniát: a falu legszegényebbjei, a helyi cigánytelepen csellengő kamaszok, élükön a börtönből frissen szabadult, aranylábú rosszfiúval (Nagy Dániel Viktor), mellettük a dekázásban élen járó helyi pappal (Bánki Gergő) életükben először szintén neveznek. És nyerni akarnak.
És mert a faluból elszármazott, titokzatos milliomos éppen ebben az évben dönt úgy, hogy szülőhelye legjobb focistáit kiutaztatja magához Brazíliába, hirtelen megemelkednek a tétek, és felkavarodnak a falu addig nyugodt hétköznapjai.
De kell még néhány nagy szerelem, még nagyobb tömegverekedés, váratlan házkutatás, rejtélyes rablóbanda, kigyulladó vasutas és merdzsón érkező cigányvajda, hogy kiderüljön, ki és hova utazik végül… és akkor talán még Gáspár Laci is megérkezik.
Még soha nem játszott együtt egy filmben ennyi magyar sztárszínész. A celebválogatott a fiatal főszereplők mellett, elsöprő zene kíséretében valószínűleg az év legpörgősebb, legvidámabb filmjét készítette el.
Főszereplők: Nagy Dániel Viktor, Farkas Franciska, Fekete Ernő, Schmied Zoltán, Lakatos Erik, Nagy Norbi, Pászik Christopher, Lakatos Csaba, Kaszás Gergő, Bánki Gergely, Mészáros Blanka, Dóra Béla, Bezerédi Zoltán, Székely B. Miklós, Rezes Judit, Schell Judit, Dobó Kata, Gryllus Dorka, Anger Zsolt és Gáspár Laci.
Operatőr: Réder György. Zene: Bornai Tibor. Díszlet: Valcz Gábor.
Írta: M. Kiss Csaba, Huszár Péter, Muhi Klára.
Rendezte: M. Kiss Csaba, Rohonyi Gábor
Mozibemutató: 2017. április 6.
Színes magyar vígjáték
Játékidő: kb. 95 perc
Gyártó: M & M film
Korhatár: 12
Facebook:
https://www.facebook.com/brazilokfilm/Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031