Exkluzív kalandfilm a Baja rallyrólVideó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Exkluzív kalandfilm a Baja rallyról
Forrás: RTL Klub, 2017/02/25 19:45

Exkluzív kalandfilm a Baja rallyrólKollégánk ott járt, ahonnan a kengyelfutó gyalogkakukk is visszafordul, a sivatagban a világ végén, ahol Kelet Jézus és Nyugat Sátán után az angyalok öblében delfinek és cetcápák élnek. Ahol több bálna volt, mint ember és ahol egy hatalmas viharban a mezőny fele eltűnt. Exkluzív kalandfilm a legendás - Los Angelestől a mexikói Cabóig vezető -  Baja rallyról-, ahová egy versenyző apja hamvait is magával vitte.
Volt itt pánik, halálfélelem, és felejthetetlen pillanatok. Az idei volt az első magyar szervezésű rally Mexikóban. Szinte lementünk a térképről. Riporterünk napokig elvágva a civilizációtól autózott, sátrazott Los Angelestől Cabóig majd vissza. Megáradt folyók, kiszáradt tavak, elhagyott tengerpartok, különleges állatok, még különlegesebb emberek köztük egy elfelejtett magyar közösség utolsó élő tagja következik.


 


 

Kollégánk egy 26 éves autóval indult útnak Mexikóba ahol jelenleg a világ leggazdagabb embere él, ahol a legtöbb újságírót ölik meg 1 év alatt, ahol a lakosság nagy része akarna inkább Amerikában élni és dolgozni. És ahol azokban a napokban a benzinhiány miatt zavargások, utcai harcok kezdődtek. De ez mintha rajtam kívül senkit sem zavart volna.

 


 



Fapados, flugos futam. Sokan így nevezik ezeket a rallykat, pedig nem egyszerű teljesíteni a napi 5-6 száz kilométeres távokat. 100 kilométer földúton sziklák között vagy sárban nem olyan, mint 100 kilométer az autópályán. Mindenki úgy és arra megy, amerre akar, ha baj történik, csak magunkra számíthatunk. Nincsenek mentő kamionok, ha valaki beragad a sárba vagy eltéved, az pech. Jön a mezőny után, ahogy tud.

 


 


 

Azt mondják, azt nem lehet elfelejteni, amikor az ember először lát bálnát a tengeren. Ez így is van. A Guerrero Negro öböl amolyan bálna Disney Land Mexikóban.

 


 


 

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930