Kutyaharapást szőrével?Videó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Kutyaharapást szőrével?
Forrás: RTL Klub, 2017/02/21 20:15

Kutyaharapást szőrével?Angelina Jolie Jared Letoval, Brad Pitt pedig Kate Hudsonnnal vigasztalódik a válásuk után? Van-e értelme egy kapcsolatot másikkal feledtetni? A szakember szerint minden esetben egy év pihenőre, kihagyásra lenne szükség ahhoz, hogy valaki egészségesen egy új kapcsolatot tudjon kezdeni!
Angelina Jolie most először adott interjút azóta, hogy Brad Pittel beadták a válóperes papírokat. Kambodzsában épp legújabb filmjét népszerűsíti, amelyben fia, Maddox is szerepel. A beszélgetés közben a BBC riportere rákérdezett a rendezőnő magánéletére is. Jolie pedig sírva mesélt az elmúlt időszakról, amin átment.

„Nem szeretnék túl sokat mondani erről, ez egy nagyon nehéz, bonyolult időszak volt és... és mi egy család vagyunk, és mindig család leszünk. Átvészeljük ezt az időszakot, és remélhetőleg még erősebb családdá válunk.”


 


 

A külföldi lapok eközben arról cikkeznek, hogy Angelina Jared Leto oldalán vigasztalódik. Brad Pitt pedig Kate Hudson mellett próbál újra boldog lenni. De vajon egészséges-e egy ekkora szerelmi csalódás után rögtön egy új kapcsolatba beleugrani?


 


 

Ez alól csak az az eset lehet kivétel, amikor a két fél már annyira elhidegült egymástól, hogy nem kapcsolatról, hanem egymás mellett élésről beszélünk. A pszichológus szerint Joliéknál is ez történhetett.

Nem csak Brad Pitt váltotta le gyorsan Angelinát. Justin Timberlake is hisz a kutyaharapást szőrével mondásban. Cameron Diaz után szinte rögtön összejött Jessica Biellel. A pszichológus szerint azonban ezek a kapcsolatok általában nem egészségesek.


 


 

Kucsera Gábor 2013 tavaszán csak szűkszavúan beszélt születendő gyermekéről, amelyet Tápai Szabina hordott a szíve alatt. Nem csoda, hiszen pár hónappal előtte, még Sári Évivel alkotott egy párt.


 


 

Dobó Kata tavaly tavasszal szakított Anger Zsolttal, ám ősszel már arról cikkeztek, hogy Zsidró Tamás oldalán találta meg a boldogságot. A híres fodrász is éppen akkor szakított 16 év után feleségével, így a két törött szív egymásra talált.


 


 

A szakítás utáni úgynevezett gyászidőszak nem csak a szenvedő feleknek, de adott esetben a gyermekeknek is nagyon nehéz. Ám semmiképp nem szabad siettetni, mert azzal csak még nagyobb kárt tudunk okozni.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930