Katinka: a Duna Aréna az első 5-ben a világon!Videó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Katinka: a Duna Aréna az első 5-ben a világon!
Forrás: RTL Klub, 2017/02/21 20:15

Katinka: a Duna Aréna az első 5-ben a világon!Világklasszis úszóink csobbanhattak elsőként és ők tesztelhették a Duna Arénát. A nyári vizes világbajnokság helyszíne Gyurta Dani szerint elképesztő erőt ad majd a magyar szurkolókkal a magyar versenyzőknek. Hosszú Katinka az első száz méter után határozottan kijelentette, hogy a komplexum a világ öt legjobb uszodája közt kaphatna helyet.
 


 


 

Olimpia, világ- és Európa-bajnokok csobbantak elsőként a Dagály Úszóaréna medencéjében. Ilyen lassan talán még soha nem úsztak le egyetlen hosszt sem. Mérföldkő ez most nekik, hiszen itt rendezik meg júliusban a vizes világbajnokságot. Hosszú Katinka, Gyurta Dániel, Cseh Laci és a többi kiváló úszó már gőzerővel készül a versenyre.

 


 


 

Az úszó komplexum építése 2015 májusában kezdődött, Magyarország az utolsó pillanatban vállalta át a világbajnokság megrendezését Mexikótól. A közvetlenül a Duna-partra felhúzott arénába két úszó-, egy műugró és egy gyermekmedencét, valamint egy pezsgőfürdőt terveztek. A lelátókon pedig tizenötezer néző szurkolhat majd a versenyzőknek.

 


 


 

Gyurta Dani olimpiai, háromszoros világ- és kétszeres Európa-bajnok úszónk már október óta készül a világbajnokságra. Szerinte hatalmas dolog az, hogy Magyarország rendezheti meg ezt az eseményt.

 


 


 

Hosszú Katinka most, hogy leúszhatta az első 100 méterét ebben a medencében, alig várja, hogy rendszeresen jöhessen edzeni. Főleg, hogy szerinte ez az úszóaréna a világ 5 legjobbja között van. Mi pedig már szurkolunk, hogy minél többször álljanak majd dobogóra az ország legjobb úszói.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930