Pár perc után leállították Tiv Tivy és Bözsi néni pankrációjátVideó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Pár perc után leállították Tiv Tivy és Bözsi néni pankrációját
Forrás: RTL Klub, 2017/02/15 19:45

Pár perc után leállították Tiv Tivy és Bözsi néni pankrációjátHa Tiv Tivy azt hitte, hogy a pankrátorok csak eljátsszák, hogy kemények, akkor a sportág európai legjobbjainak budapesti bemutatóján, a saját bőrén is megérezhette, hogy téved. Az egyik legismertebb pankrátor ugyanis egyszerűen behajította a díszletek közé a nagyszájú celebet, amikor Tyvi összeveszett egy nézővel.
Látványos dobásoktól, hatalmas esésektől és sistergős pofonoktól volt hangos az év eddigi legkeményebb show-ja, melyen Magyarország és Európa legismertebb pankrátorai csaptak össze. A pankráció sokkal inkább show műsor, mintsem valódi, vérre menő harc.

A koreografált bunyónak egyre több rajongója van Magyarországon, a kicsi gyerekektől  az idősekig, férfiaktól a hölgyekig. Sőt még Kiszel Tünde is feltűnt a nézőtér első sorában, aki a szünetben dedikált falinaptárát osztogatta, majd azt is elárulta, hogy Tivynek szurkol az este folyamán.


 


 

A nézőtéren egyébként nem csak rajongók, hanem beépített emberek is ülnek, akik folyamatosan beszólogatnak a versenyzőknek, hogy hergeljék őket.

Egy ilyen beszólással gyűlt meg a baja Tiv Tivynek, akit előbb le kellett fogni a színpadon, majd az egyik pankrátor egy mozdulattal eltűntette őt a színfalak mögött.


 


 

A gála egyik színfoltja a ValóVilág egykori lakója Tiv Tivy és a fiú létére mégis Bözsi néni becenevet viselő Szebellédi Szaniszló meccse volt, akik egy korábbi konfliktust szerettek volna ily módon tisztázni. A netes sztárok hamar egymásnak feszültek a ringben, ütötték vágták egymást, de alig néhány perc után leállították őket, a pankrációnak jóindulattal sem nevezhető mozdulatok után. Végül táncpárbajban kellett eldönteniük, ki a jobb.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930