Kiss Ramóna 16 év után távozik a Barátok köztbőlVideó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Kiss Ramóna 16 év után távozik a Barátok köztből
Forrás: RTL Klub, 2017/02/15 19:45

Kiss Ramóna 16 év után távozik a Barátok köztbőlEgy olyan szereplő int most búcsút a Barátok köztnek, aki az évek alatt családtaggá vált, aki valóban a szemünk előtt nőtt fel, és lett tinilányból érett hölggyé. És aki- most enyhe túlzással- de úgy indul el egy másik útra, mint egy kamaszlány, aki elköltözik a családjától, hogy saját életét felépítse. Ramóna a döntést hosszú gondolkodás után, januárban hozta meg.
16 éve így ismertük meg Ramónát, aki Szentmihályi Zsófi szerepét kapta a sorozatban. Ramóna akkor 17 évesen egyedül költözött fel Veszprémből a fővárosba, ahol magántanuló lett.

 


 


 

Rami az ország egyik legnézettebb sorozatába került, egyik pillanatról a másikra ismert lett, és ezt egyáltalán nem volt könnyű feldolgozni.

Amikor felbukkant a sorozatban a frizuráját is sokan utánozni kezdték. Az akkori producer, Kalamár Tamás, ragaszkodott ahhoz, hogy levágják a lány hosszú haját.

 


 


 

A Barátok közttel párhuzamosan aztán az igazi Ramónát is megismerhettük. Kiderült, hogy szeret búvárkodni, és imád vezetni. Van egy kis tetoválás a jobb lábfején. Bemutatta  George Lucas nevű kutyáját, aki sajnos nemrég halt meg, és elmesélte, hogy azért kapta a kutyus ezt a nevet, mert édesapja és ő is nagy Star Wars rajongók. Láttuk Ramit a Szombat Esti Lázban táncolni. Elkísértük Veszprémbe, ahol felnőtt, és ahol iskolába járt.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930