Puskás Peti soha nem látott felvételeiVideó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Puskás Peti soha nem látott felvételei
Forrás: RTL Klub, 2017/02/07 20:15

Puskás Peti soha nem látott felvételeiEllőttem az utódom, vagy utódom az elődöm, valahogy így van ez Puskás Petivel és Geszti Péterrel. Mindketten már gyerekként reflektorfénybe kerültek, aztán évekkel később mentorként követték egymást az X-Faktorban. Az viszont csak most derült ki, Puskás Peti szenzációs gyerekkori videóiból, hogy nemcsak higany mozgása volt, de a Rapülők is örökre összeköti őket.

Az X-Faktor mentora régóta híreszteli, hogy az ország egyik legnagyobb Rapülők rajongója volt gyerekkorában, így most a legendás csapat egyik próbájára vittük el Petit. Ennyi év távlatából még mindig jól emlékszik a dalok szövegére.


 


 

A Rapülők mindössze két évet zenélt, de ezalatt két lemezükből több mint fél millió darabot adtak el. 1994-ben megszűntek, azóta mindössze egyszer zenéltek 11 éve. Most ismét színpadra állnak, a látványtervet pedig most Puskás Petinek mutatták meg először.


 



Az X-Faktor idén is várja már a jelentkezőket, de hogy Puskás Peti marad-e mentorként a tehetségkutatóban az még nem dőlt el. Puskás Peti azóta is tarja a kapcsolatot mentoráltjaival, akik közül Dánielfy Gergőnek megjelent az első videóklipje, Dimitirij és Ricsi karrierjében is segédkezik, sőt még Petics Kristófnak is összejött már két videóklip.  
 


A teljes adást megnézheti az RTL Moston!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930