Több százmillió forintba kerül Putyin látogatásaVideó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Több százmillió forintba kerül Putyin látogatása
Forrás: RTL Klub, 2017/02/01 19:45

Több százmillió forintba kerül Putyin látogatásaTöbb százmillió forintba kerül majd Vlagyimír Putyin fél napos budapesti látogatásának biztosítása. Ezt a magyarok állják. Az orosz elnök az egyik legjobban őrzött ember a Földön. Páncélozott német luxusautója még a kézigránát támadásnak is ellenáll. Csütörtökön több órára gyakorlatilag lezárják a belvárost, ahogy a repteret is az érkezése és a távozása idején. A magyar légtérben Gripenek kísérik majd az orosz elnöki gépet. A Fókuszban láthatják, hogy a testőrei milyen trükkökkel védik Vlagyimir Putyint.
Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin 1952. október 7-én született Leningrádban, és ugyanott szerzett diplomát 23 évesen. Egyetemi évei alatt lépett be a kommunista pártba, aminek egészen a Szovjetunió megszűnéséig a tagja maradt. 1985-ben végezte el a KGB, azaz az orosz titkosszolgálat első számú iskoláját.  Ezután 5 évig az NDK-ban tevékenykedett, hivatalosan a Barátság Háza tagjaként, nem hivatalosan a KGB ottani munkatársaként. 17 évvel ezelőtt váltotta le Borisz Jelcint, azóta ő Oroszország első embere, akkor is, ha 2008 és 2012 között hivatalosan Medvegyev volt az elnök.


 


 

Putyin évek óta ezzel a külön államfőknek kialakított golyó, harcigáz és vállról indítható rakétáknak is ellenálló autóval utazik a világban. Ez valószínűleg már ma megérkezett Budapestre, mivel nem az elnöki géppel jön. Az ára 380 millió forint, és ahogy a gyártó videóján is látszik, külön oxigénellátó és tűzoltó rendszere van, szétlőtték automata fegyverekkel, felrobbantották rakétával, a védett személy így is sértetlen maradt. A belsejét ugyanis úgy kell elképzelni, mint egy kapszulát, ami minden ellen véd. Emiatt is 5 és fél tonna az autó súlya.    


 


 

Sokan diktátornak, mások példaképként tekintenek Putyinra. Az biztos, ő a legtöbb extrém helyzetben mutatkozó elnök a világon. Láthattuk félmeztelenül lovagolni, horgászni, versenyautót vezetni, judózni, bemerészkedett leopárdok mellé és énekelt is.
 


 


 

Csütörtökön nem ajánlott Budapest belvárosában és úgy egyébként a fővárosban autóval közlekedni. Arcfelismerő kamerákat szereltek a Parlament környékére, kitiltották az autókat és éjféltől a Szabadság térrel együtt lezárják az egészet. Csak a lakók és az ott dolgozók mehetnek majd be fényképes igazolvány bemutatása után. Putyin hivatalosan három útvonalon mehet a Parlamentbe a repülőtérről, ennél azonban sokkal többel készültek.

 

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930