Széll Tamás és csapata épp csak lecsúszott a dobogórólVideó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Széll Tamás és csapata épp csak lecsúszott a dobogóról
Forrás: RTL Klub, 2017/01/25 21:15

Széll Tamás és csapata épp csak lecsúszott a dobogórólSzéll Tamás és csapata 24 csapatból a 4. helyen végzett a 30. Bocuse d’Or szakácsolimpián. Emellett a magyar csapat nyerte el a legjobb hústál és a legjobb plakát különdíját. Az első helyen az Amerikai Egyesült Államok végzett, a norvégok lettek az ezüstérmesek, Izland pedig a bronzot szerezte meg.
A világ legjobb séfjeinek olimpiája zajlott két napon át Lyonban. Széll Tamásékat hatalmas üvöltéssel bíztatta tegnap a közönség. Több, mint 300 magyar szurkoló volt a lelátókon Lyonban, akik zászlókkal és trombitákkal, egészen a verseny utolsó percéig szorítottak a magyaroknak.

Adásunk előtt néhány perccel hirdették ki a világ leghíresebb gasztronómiai versenyének a Bocuse d’Ornak a végeredményét. Még az eredményhirdetés előtt találkoztunk Sárközi Ákossal az RTL Klubon futó Konyhafőnök séfjével, aki elkísérte a magyar csapatot. Ákos jól ismeri Tamást és látta a többi a többi csapat munkáját is.


 


 

A verseny nagyon szoros volt ma is. Reggel 10 órától a döntőbe bejutott 24 sztárséfből 12, a mezőny második fele ragadhatott fakanalat. Köztük a nagy esélyesként számon tartott Egyesült Államok valamint mások mellett Észtország, Izland és Svájc. A mi szempontunkból a tegnapi nap volt az érdekes, hisz ekkor főzött a magyar csapat Széll Tamás vezetésével.

Tamásékat hatalmas üvöltéssel bíztatta tegnap a közönség. Több, mint 300 magyar szurkoló volt a lelátókon Lyonban, akik zászlókkal és trombitákkal, egészen a verseny utolsó percéig szorítottak a magyaroknak.

A magyar csapat utolsónak főzött a keddi döntőben. Kérdéses volt, hogy 12 tányér és ennyi íz után vajon mennyire marad lelkes a zsűri a nap végére, de az ítészek még az étel maradékát is elkapkodták

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930