Közvetlen világsztár: Vendégségben Gloria GaynornálVideó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Közvetlen világsztár: Vendégségben Gloria Gaynornál
Forrás: RTL Klub, 2016/12/10 20:15

Közvetlen világsztár: Vendégségben Gloria GaynornálLehet vitatkozni azon, hogy az I will survive című dal kinek mit jelent, egy dologban biztosak lehetnek. Az előadója, Gloria Gaynor egy fantasztikus, elbűvölően kedves nő, aki csupa meglepetés. Nemrég New York melletti otthonában fogadta a Fókusz Plusz stábját és mindenkit lenyűgözött.
Íme New York a legendás ’70-es években. Amikor még minden szabadabb volt. Nem uralta a világot az internet, a mobilok, és a rohanás. Akkortájt még a trapéz nadrág volt a menő, és az, ha valaki tudott görkorizni. Az az idő volt, amikor a bulizni vágyók még klubokba jártak táncolni. Amikor egy olyan zenei stílus alakulhatott ki, amilyen azelőtt és azóta se nagyon volt. A disco.


 


Rendben van, hogy az I will survive világsláger a mai napig. Az is, hogy ez az egyetlen Grammy-díjas disco nóta, de szerettünk volna sokkal többet megtudni róla és arról a különleges előadóról is, aki ilyen naggyá tette ezt a dalt. Gloria Gaynor alig fél órára lakik New Yorktól, egy igencsak szép és jómódú környéken. Csönd és nyugalom árad mindenhonnan. Nem lehet rossz itt élni.


 


 

Több világsztárral is találkoztunk már, de hogy a háza alagsorában sztorizgatunk Gloria Gaynorral, az aranylemezei és ereklyéi között, az  minden eddiginél különlegesebb érzés. Riporterünknek feltűnt, hogy sokszor emlegeti az anyukáját. Kiderül, hogy vele, egészen pontosan egy betegsége utáni műtéttel kezdődött minden.


 


 

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930