Miss Hungary: Répás Lajos ismét szépségekkel pózolVideó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Miss Hungary: Répás Lajos ismét szépségekkel pózol
Forrás: RTL Klub, 2016/10/25 18:45

Miss Hungary: Répás Lajos ismét szépségekkel pózolHa a magyar lányok a legszebbek, akkor egészen biztos, hogy Répás Lajosnak van a legjobb munkája az egész világon. Hiszen állandóan szép hölgyek veszik körbe, akiknek segít elindítani a pályafutását… nem csoda hogy olyan sokan irigylik.
Hajdúszoboszlón járunk, a Miss Hungary fotótáborában rögtön egy egzotikus szépséget találunk. Egzotikumának elsődleges forrása, hogy Vivien az év nagy részét Mexikóvárosban tölti, ahol marketinggel foglalkozik. 25 évesen ez lesz az első szépségversenye, és most megvilágítja, mi a különbség a mexikói és az európai szépségideál között. A Miss Hungary olyan szépségverseny, ahol 18 év alatti lányok is indulhatnak, a tini kategóriában. Most eljöttek a tavalyi nyertesek is, akik időközben nagykorúak lettek, és egy világversenyt is megjártak, és jó néhány meghívást is beszákoltak.


 


 

Oroszország, Albánia, Törökország, csak úgy repkednek az ország nevek, jellemző, hogy a világversenyek egyre inkább keletre tolódnak. Répás idén már ötvenedszer fog koronázni, hiszen egy évben több szépségverseny is van, de szeretett volna kilépni a nemzetközi porondra is, már megállapodás is volt egy dubaji sejkkel a támogatásról.


 


 

Répás Lajos ügye még mindig tart. A vád szerint három éven keresztül közvetített lányokat jómódú ügyfeleknek, akik között üzletember, politikus és válogatott focista is volt. A vád kerítés és kitartottság, de Répás szeretné már ezt elfelejteni. Azt mondja ügyében nincs feljelentő, nincs terhelő vallomás, nincs lefoglalt vagyon sem, ami esetleg ebből származhatott volna.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930