X-Faktor Tábor: a döntés, ami kiverte a biztosítékotVideó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:X-Faktor Tábor: a döntés, ami kiverte a biztosítékot
Forrás: RTL Klub, 2016/10/25 18:45

X-Faktor Tábor: a döntés, ami kiverte a biztosítékotA jelenet, ami kimaradt a hétvégi X-Faktor táborból. Puskás Peti az első néhány versenyző produkciója után váratlanul felállt és kiment a színházteremből, meg sem állt addig a szobáig, ahol a többi mentoráltja követte a felvételt.
Mindjárt láthatnak egy újabb egy parázs vitát, Gabi és Laci között, de előtte megmutatjuk, miként telt az élete a versenyzőknek a meghallgatások előtt, a szállásukon. Egy budai hotelben laktak együtt, ahol a reggelit követően mindenkivel énektanár foglalkozott. Puskás Peti végül azt a taktikát választotta, hogy minden olyan fiúknak próbált esélyt adni, akit jónak talált, így végül ő ültette le, majd állította a fel a székről a legtöbb versenyzőt. Bár ekkor már foglalt volt mind a hat szék, Peti számára nem volt kérdés, hogy Mata Ricsinek is le kell ülnie.Kristóf produkcióját Peti leintette. Laci és Alex is úgy gondolta, hogy a fiúban nincs több. Peti viszont – bár ő sem volt elégedett - úgy érezte, adnia kell neki még egy esélyt.

 


 


 

Peti döntését a nézőtéren döbbent csend fogadta, és Kristóf is furcsán érezte magát a színpadon. A fiú megítélésben, szenvedélyesen egymásnak feszültek a mentorok. Gáspár Laci fejezte ki a véleményét a legkeményebben.

 


 


 

Tóth Gabi katonás szigorral vágott neki a székes feladatnak, kezdetben senki sem volt számára elég jó, de aztán ő is továbbengedett olyan versenyzőt, aki csalódást okozott neki.

Most hétvégén még nagyobb lesz a tét, hiszen szombaton és vasárnap este kiderül, hogy kik lesznek azok a versenyzők, akik bejutnak a 2016-os X-Faktor élő showjába.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930