Indulatos cicaharcban maradt alul ZseraldinVideó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Indulatos cicaharcban maradt alul Zseraldin
Forrás: RTL Klub, 2016/10/17 19:45

Indulatos cicaharcban maradt alul ZseraldinVasárnap este a ValóVilág powered by Big Brother harmadik Párbaján, a villalakók által kiválasztott focista, Zseraldin és kihívottja Mici csapott össze. A nézők szavazatai alapján szoros küzdelemben Mici térhetett vissza a Villába, Zserinek pedig a villaajtón kellett távoznia.
Nem sokkal este nyolc óra előtt a családtagok és barátok a stúdió épületében gyülekeztek. Sőt, a korábban már kiesett villalakók közül is eljöttek páran szurkolni. Dina és Lóri kapcsolata a Villa falain kívül is tart,  este szinte el sem mozdultak egymás mellől. A Párbajon nagy csatára lehetett számítani, Mici és Zseraldin már a Villában sem rejtették véka alá a véleményüket. Feszülten, de mégis mosolygósan érkeztek meg a stúdió bejáratához és közben mindketten fogadalmakat tettek, hogy min fognak változtatni.


 


 

Mici bulizási szokásai már-már legendássá váltak a ValóVilágok történetében. A szőke bombázó annyira át tudja magát adni a felhőtlen szórakozásnak, hogy ilyenkor még az egyensúlyérzékét is rendre elveszíti. A várakozásoknak megfelelően az első pillanattól kezdve hatalmas cicaharc vette kezdetét a stúdióban. A párbajozók szinte levegővétel nélkül vitatkoztak. Míg Zseraldin a pletykálást hozza fel, addig Mici Zseri villabeli kapcsolatát kérdőjelezte meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930