Mi a hosszú párkapcsolat titka?Videó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Mi a hosszú párkapcsolat titka?
Forrás: RTL Klub, 2016/09/27 18:15

Mi a hosszú párkapcsolat titka?A kérdés, amire jó lenne egy egzakt válasz, egy recept, amire mindenki kíváncsi. Mire kell figyelni? Mik azok jelek, amiből előre tudjuk majd, hogy ő az igazi? Magazinok tucatjai látnak el bennünket tanácsaikkal a megoldást kínálva, de a szakértők szerint ez nem ilyen egyszerű.
Aranyos Zsolt párterapeuta már több éve segít pároknak átlendülni egy-egy nehéz időszakon. Azt mondja, teljesen más kihívásokat gördít ez élet egy 20-as, egy 40-es vagy egy 60-as éveiben járó pár elé. Som-Balogh Edina és párja Krisztián már hat éve vannak együtt. Kezdetben nem ment minden zökkenőmentesen. Nehéz volt míg megszokták egymást, aztán jött az összeköltözés, ami rengeteg konfliktust eredményezett. Edináék azonban vették ezt az akadályt, majd megszületett az első gyerek Noel, és lassan jön a második is. Edina ugyanis babát vár. Szerintük a titok abban rejlik, hogy ki kell beszélni mindent.


 


 

Papp Gergő már 13 éve van együtt feleségével, Judittal. ők már egy másik korosztály. Tizenegy éve házasok, azt mesélik, nagyon sok próbatétellel kellett már szembenézniük.

Gálvögyi János és felesége kapcsolatát nagyon sokszor megpróbálta kikezdeni az élet. Két lányt neveltek fel, többször építkeztek, ami legendás válóok, de kitartottak egymás mellett. Azt mondják, ilyenkor már egy egészen más minőséget kap egy kapcsolat.


 


 

A teljes adást megnézheti azb RTL Moston!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930