Megújult zsűrivel ma este startol a KonyhafőnökVideó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Megújult zsűrivel ma este startol a Konyhafőnök
Forrás: RTL Klub, 2016/09/26 18:45

Megújult zsűrivel ma este startol a KonyhafőnökHárom sikeres Konyhafőnök évad után a hobbiszakácsok idén is megmutathatják, hogy mire képesek a konyhában. Ma este indul a folytatás, de nem a megszokott zsűrivel. Fördős Zé két új társat kapott maga mellé, Wossala Rozinát a Konyhafőnök első szériájának ezüstérmesét illetve egy Michelin csillagos séfet, Sárközi Ákost.
Sárközi Ákos gyerekként fotográfus szeretett volna lenni, de az egyik családtagjának köszönhetően kénytelen volt sok időt eltölteni a konyhában, ami azóta is meghatározza az egész életét.  A Konyhafőnök új ítésze világ életében rock rajongó volt. A barátaival rengeteget jártak koncertekre és azt mondja, nem mindig az a legnagyobb buli, ahol a legtöbben vannak. A rocker életérzéshez a tetoválások is hozzátartoznak. Sárközi Ákosnak van is belőle bőven, a kislánya arcától a gólyákig számtalan rajz díszíti a karját.


 


 

Idén Wossala Rozina is a zsűri asztal mögül figyeli majd az eseményeket. Ő a másik oldalon kezdte, az első évadban egészen a döntőig menetelt. Ott csak a második helyet sikerült megszereznie, amit nagyon nehezen tudott feldolgozni.

 


 


 

A gasztronómiával való találkozás nála sem ment gördülékenyen. Kánya Kata lánya először sok időt töltött a színházban, de végül a világot jelentő deszkák helyett a vágódeszkát választotta. A szülői segítség ellenére Rozinának az egyetemi évek alatt is dolgoznia kellett, saját magának teremtette elő a megélhetését. Ez a munkamorál azóta is jellemzi őt, ezért ma már egy sikeres étterem tulajdonosa.

A teljes adást mengézheti az RTL Moston!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930