Takács Nikolast nem zavarja, hogy belépett a harmadik X-beVideó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Takács Nikolast nem zavarja, hogy belépett a harmadik X-be
Forrás: RTL Klub, 2016/06/29 20:15

Takács Nikolast nem zavarja, hogy belépett a harmadik X-beTakács Nikolasnak meglepetés szülinapi bulit rendeztek, ahova nem csak a legjobb barátok mentek el, de az énekes családja is teljes volt. A zártkörű, bensőséges ünneplésen csak a Fókusz kamerája lehetett ott. Az énekessel felidéztük pályájának legfontosabb állomásait, és a szülei is meséltek a fiúk gyerekkori szárnypróbálgatásairól.
Nikolas szülinapját meglepetés meglepetésre követte, hiszen az énekes úgy tudta, szülei csak egy héttel később jönnek majd felköszönteni.


 


 

Ritka pillanat, együtt a teljes Takács család, Nikolas mellett – szintén sapkában – a testvére ült.

 


 


 

Nikolas anyukája szerint, a fiú több generációs zenész családba született, ahol a muzsikus nagypapa figyelt fel a legkisebb gyerek tehetségére.

 


 


 

 

Az énekes védjegye ma már az X-Faktorban előadott Halleluja című dal lett. Nikolas azt mondja, azért választotta ezt a számot a válogatóra, mert ezt érezte a legbensőségesebbnek.

 


 


 

De nem csak ez a dal lett a védjegye, hanem a legkülönbözőbb kalapok is, melyek nélkül csak egyszer láttuk pár éve, egy sejtelmes videóklipben. 

 


 


 

Nikolas úgy érzi jól magát, ha jó előre tervezi a szakmai pályáját, a nyarat munkával tölti, és nem zavarja, hogy belépett a harmadik X-be.

 

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930