A Bátor Tábor nagyon sok félelmet felszabadítVideó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:A Bátor Tábor nagyon sok félelmet felszabadít
Forrás: RTL Klub, 2016/05/28 20:15

A Bátor Tábor nagyon sok félelmet felszabadítHogy mennyire fontos minden egyes forint a Bátor Tábor számára, azt Klári és Bálint története is igazolja, mindketten súlyos betegséggel, tele félelemmel érkeztek a cimbik közé. De, hála a segítőknek teljesen kicserélve, csodás élményekkel tele és megerősödve távoztak.

 


 

A 19 éves Tóth Klára 3 évvel ezelőtt pont a születésnapján tudta meg, hogy súlyos autoimmun betegsége van. Irritábilis bél szindrómát állapítottak meg nála, vagyis Crohn betegséget. A kórházban hallott először a Bátor Táborról, és arról hogy az segítheti őt a gyógyulásban. 2 évvel ezelőtt el is töltött ott 1 hetet, ennek köszönhetően ma már jól van és teljes életet él. Ahogy mondja a cimbik nagyon jó fejek voltak vele. Családtagként fogadták és annyi izgalmas programot szerveztek neki, hogy ideje sem volt a betegségére gondolni. Klárit teljesen magával ragadta az ottani hangulat. Ennyi vidám, odaadó és kedves emberrel még sohasem találkozott. Rengeteg barátot szerzett, akikkel ma is tartja a kapcsolatot. Érzelmileg és fizikailag is sikerült teljesen feltöltődnie.


 



Bali-Horváth Bálint 11 éves kisfiú. Szemdaganata volt, és egy súlyos műtéten van túl. Most más szerencsére ő is jól van. Bálint tavaly nyaralt a Bátor Táborban egy héten keresztül. A Bátor Tábor volt az egyetlen hely, ahová a szülei önállóan el tudták engedni. Az ott eltöltött idő volt Bálintnak élete legnagyobb élménye. A tábor felszabadított benne nagyon sok félelmet és feszültséget. Talán ezért is lett belőle remek néptáncos, bátran és felszabadultan tud most már nagy nyilvánosság előtt is fellépni. A családja rá sem ismert, a kisfiú szinte újjászületett az egy hét alatt.


 



Klári nemsokára visszatér a Bátor Táborba cimbiként. Ezzel szeretne visszaadni valamit abból a sok szeretetből és odafigyelésből, amit ő ott annak idején kapott.

 

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930