Ki viszi el a Farm főnyereményét?Videó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Ki viszi el a Farm főnyereményét?
Forrás: RTL Klub, 2016/05/28 20:15

Ki viszi el a Farm főnyereményét?Szombaton este a Farmot ismét elhagyja egy játékos, vasárnap pedig Önök dönthetik el, ki nyeri a főnyereményt! A végjátékba jutottak hozzátartozói így látják az esélyeket:

 


 

Ritka búza, ritka árpa, ritka rozs, ritka az, aki húszmilliót összehoz! Hirdeti a díszterítő a Farm nappalijában a falon, amelyet már 69 napja nézhetnek a farmerek.  


 


 

Cintia édesapja, Zoltán a Farm első adásából tudta meg, hogy lánya is beköltözött. Két és fél hónapon keresztül naponta háromszor nézett meg minden adást és nagyon boldog volt, hogy ha legalább a tévéképernyőn keresztül is, de láthatja lányát. A legjobban akkor lepődött meg, amikor Cintia bevallotta társainak nőkhöz való vonzódását.  


 


 

A múlt századi Farmra a lakók március 21-én költöztek be. 14 helyett 15-en érkeztek meg a tanyára, mivel Tina 10 hetes terhes volt akkor. A lány két nap után fel is adta, később pedig a 21 éves Márk is követte őt az éhezés miatt. Megüresedett helyét ekkor töltötte be az asztalosként dolgozó Gábor. Ahány szereplő annyi konfliktus. Attila valószínűleg az összes szereplőnél kihúzta a gyufát stílusával. Annyit veszekedet, kiabált, káromkodott a Farmon, mint senki más. Volt, hogy Norbival le is köpték egymást, máskor kiválasztás közben még a műsorvezető Fördős Zé sem mert megszólalni úgy veszekedett Gergővel. Attila a Farm valószínűleg legellentmondásosabb figurája.


 


 

A Farm nemcsak a játékról és a munkáról szólt, úgy tűnik Gergő számára szerelmet is hozott a parasztreality. Brigivel elég óvatosan és lassan ismerkedtek meg közelebbről. Brigi és Gergő viszonya az utolsó néhány napban megromlott, miután Brigi taktikai okokból Attila barátságát is kereste. Brigi távozása közben viszont úgy tűnt, ismét minden rendben. Gergő és Gábor tanyát, Attila felújítandó házakat venne, Cintia pedig budapesti albérletét cserélné le a nyereményből. Bár most még négyen vannak versenyben, szombat este az utolsó párbaj után egy valaki még elhagyja a tanyát. Vasárnap este a legjobb három farmlakóról a műsorban először a nézők dönthetik majd el, hogy ki vigye el a 20 milliós főnyereményt.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930