Leonardo Da Vinci: A lángelme Milánóban - magyar feliratos előzetes (6)Videó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Leonardo Da Vinci: A lángelme Milánóban - magyar feliratos előzetes (6)
Forrás: Mozi Mánia, 2016/04/25 16:45

Leonardo Da Vinci: A lángelme Milánóban - magyar feliratos előzetes (6)Leonardo Da Vinci: A lángelme Milánóban magyar feliratos előzetes
Mozi Mánia - Magyarország legnépszerűbb mozielőzetes csatornája
Ingyenes mozis alkalmazás Android valamint iOS eszközökre
Google Play: https://goo.gl/qcXE3r
App Store: https://goo.gl/ZdRhRd
Friss infók a filmekről: http://www.mozimaniaapp.hu
Megtalálsz minket a Facebookon: http://goo.gl/KvuhkL
Megtalálsz minket a Twitteren: http://goo.gl/wJkHHd
Megtalálsz minket a Google+-on: Mozi Mánia
Szinkronos előzetesek: https://goo.gl/duvRY9
Feliratos előzetesek: https://goo.gl/5xXhp2
Legújabb előzetesek: https://goo.gl/pMbS43
TV-sorozat előzetesek: https://goo.gl/kTZ9cy
Mozi Mánia TV: https://goo.gl/yG8jhw
Előzetes kibeszélő: https://goo.gl/0w7XCU
Leg...leg...leg...a filmekről: https://goo.gl/WWCYwr
A művészet templomai című ismeretterjesztő mozifilm-sorozat negyedik része, a Vatikáni Múzeum 3D és a Firenze és az Uffizi-képtár 3D alkotóinak legújabb művészeti ismeretterjesztő filmje minden idők egyik legnagyobb alkotózsenije, Leonardo da Vinci munkásságát és életét tárja a nézők elé, a Mester Milánóban töltött évtizedeire koncentrálva. A dokumentumfilmes elemeket és történelmi karaktereket életre keltő, játékfilmes részeket vegyítő alkotást a 2015-ös Milánói Expo keretében megrendezett nagyszabású Leonardo-kiállítás ihlette, amely hat év előkészítő munka után, 12 szekcióban mutatta be a nagyközönségnek a világ számos tájáról Milánóba szállított lenyűgöző festményeket és rajzokat, köztük a Louvre-ból kölcsönzött La Belle Ferronie-t.
A Milánói Király Palotában megrendezett kiállítás „virtuális tárlatvezetése” mellett a film kitekint a város Leonardóhoz kötődő további nevezetességeire is, mint például az Atlanti Kódex, a itáliai polihisztor tudományos és mérnöki jegyzeteinek, rajzainak esszenciális gyűjteménye. Új nézőpontból tűnik fel a mozivásznon Az utolsó vacsora legendás freskója; a milánói Nemzeti Tudományos és Technológiai Múzeumban feltárulnak Leonardo vakmerő mérnöki kísérletei. A mozinéző bejárhatja Leonardo szőlőskertjét is, melyet az Expo tiszteletére nemrégiben állítottak helyre. Az alkotók a különböző milánói helyszínekre, a fentiek mellett pl. a Piazza della Scala-ra a Sforza Kastélyba vagy a Santa Maria delle Grazie templomba való kitekintést arra is felhasználták, hogy színészek által megszemélyesített korabeli karakterek elbeszéléseivel, történetekbe és anekdotákba ágyazva betekintést nyújtsanak az alkotózseni életének eddig kevéssé ismert részleteibe, mecénásához, Ludovico „Il Moro” Sforza herceghez, vagy legkedvesebb tanítványához, örököséhez, a „Saláí”-ként is ismert Gian Giacomo Caprotti-hoz fűződő kapcsolatába is.Leonardo Da Vinci: A lángelme Milánóban
FPortál - A moziportál
http://www.fportal.hu
| Íme a Leonardo Da Vinci: A lángelme Milánóban előzetesAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031